Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Curs "El mòbil i les TIC al servei de l'eficiència en la intervenció social"

Des del 09/03/2016 - 09:00
hasta el 10/03/2016 - 17:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Cartell del curs
Cartell del curs. 2016. Fuente: Taula del Tercer Sector. Licencia: Tots els drets reservats

La Taula del Tercer Sector organitza, en col·laboració amb el Centre Ernest Lluch Universitat Menéndez Pelayo, el curs 'El mòbil i les TIC al servei de l'eficiència en la intervenció social. Teixint aliances entre sectors públic, privat i Tercer Sector'. La trobada tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

En aquest curs es presentaran els models i tendències actuals en sistemes intel·ligents d’atenció a la persona amb l'ajut de tecnologia mòbil i geolocalitzada. Es mostraran els mètodes d’obtenció de dades per a la medició i avaluació permanents que permeten la modelització de perfils per patrons de conducta i poder establir, així, mecanismes de matching que, a partir de les necessitats manifestes de l'usuari, estableixi solucions efectives i en temps real en el camp de la intervenció social.

El model tecnològic vertebra, tal i com s'exposarà als casos d'èxit, les sinergies entre el tercer sector social, l'empresa privada tecnològica i l'administració pública. En una societat altament especialitzada cada organització cal que se centri en el seu core i que estableixi aliances estratègiques que li aportin competitivitat. Entre els ponents previstos al programa hi ha el Cap del Servei del Coneixement i responsable de la Xarxa Punt TIC, Ricard Faura, i la responsable de nous projectes de El Teb, que forma part de la xarxa, Esther Subías.

El preu del curs és de 145 euros, és necessari realitzar preinscripció prèvia.

Detalls del curs

Fecha: 
De Miércoles, 9 Marzo, 2016 - 09:00 hasta Jueves, 10 Marzo, 2016 - 17:30
Lugar:
CCCB
Montalegre, 5 Barcelona