Benvinguda

El 2020 està sent un any de molts canvis, reptes i desafiaments. Des de la Xarxa Punt TIC, volem afrontar aquesta nova situació que ens ha tocat viure per continuar treballant des de la innovació social digital. Sota el lema 'El paper de la tecnologia i els Punt TIC en situació de pandèmia' la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2020 convida a treballar nous reptes i desafiaments en xarxa del 9-18 de desembre en format virtual.

Comptarem amb sessions obertes sobre diferents experiències que han tingut lloc el darrer any. Coneixerem, entre altres propostes, solucions als processos de l’era digital amb empreses tecnològiques de l'àmbit social i cooperatiu; relacions i sinergies makers i propostes de mobilització social ciutadana i els laboratoris d'innovació social digital.

Per continuar treballant en la línia que els nostres punts esdevinguin referents territorials per a la ciutadania, la JdIS 2020 comptarà amb jornades territorials adreçades als dinamitzadors/es amb l'objetiu de conèixer la realitat TIC del nostre territori. Tenim moltes ganes de retrobar-nos un any més amb tots vosaltres, dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC, i també amb tots els que compartim projectes comuns.

Esperem que aquesta convocatòria ens porti noves sinergies d'impuls de nous reptes.

Inscriu-te a la JdIS 2020!