Benvinguda

L'any 2018 està sent un any de canvis, de renovacions i d'impuls. Enfocats en la innovació social digital, us convidem a aquesta edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social. La Jornada tindrà lloc dijous 27 de setembre, a l'espai Bital, un nou espai del que podrem gaudir a partir d'ara. Tenim moltes ganes de retrobar-nos un any més amb tots vosaltres dinamitzadors i dinamitzadores però també amb tots aquells que tenim projectes comuns: biblioteques, Catlabs... Així doncs esperem que aquesta convocatòria sigui un punt de trobada per a iniciar noves sinergies d'impuls de nous reptes.

Coneixerem en aquesta edició, entre d'altres propostes, les possibilitats del nou maquinari així com metodologies i experiències que companys i companyes de la xarxa duen a terme i que ens poden ser d'inspiració per a tots els professionals. Amb moltes ganes que els nostres punts esdevinguin referents territorials per a la ciutadania on trobar suport, acompanyament i aprenentatges al voltant de les TIC i la innovació.

Podeu consultar el programa que ve molt carregat i on esperem que hi trobeu i escolliu allò que us desperti més interès.

Inscriu-te!

PREPAREM LA XARXA PER ALS NOUS REPTES

Ens hi acompanyes?