jornada_de_dinamització_de_la_internet_social
jornada_de_dinamització_de_la_internet_social.

Aquesta setmana se celebra una nova Jornada de Dinamització de la Internet Social organitzada pels departaments d’Empresa i Ocupació i de Benestar Social i Família. La sessió va especialment dirigida a persones implicades en la Xarxa Punt TIC – Òmnia i d'altres professionals del sector que hi estigueu interessats.

L'Auditori de la Torre Telefónica-Diagonal, de Barcelona, acollirà l'edició d'enguany aquest proper divendres 28 d'octubre, de 9:00 a 15:00 hores.

La jornada, d'acord al programa, se centrarà en uns temes clau, al voltant dels quals es presentaran diferents experiències:

  • L’ocupabilitat i la inserció sociolaboral dels col·lectius més febles i vulnerables.
  • L’increment d’oportunitats, la formació i la cohesió de comunitats situades en els espais geogràfics meś sensibles a la crisi econòmica.
  • Programes que col·laboren amb programes: estratègies transversals a través de les quals els Punt TIC enfronten la situació de crisi econòmica: col·laboracions amb programes del Departament d’Ensenyament o amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.
  • Innovadores estratègies de futur: vivers d’empresa, accions d’acompanyament als nous aturats i de recerca de noves realitats en el món del treball.

En el següent vídeo, trobareu un avanç d'algunes de les experiències que s'exposaràn en el decurs de la jornada. També trobareu més informació sobre l'esdeveniment a Facebook, a Twitter a més de @punttic i @xarxaomnia, podeu seguir @internetsocial i fer servir el hashtag #Jdis11.