Premis Blocs Catalunya
Premis Blocs Catalunya.

Des de l 22 de març és obert el període d'inscripció per a la cinquena edició dels Premis Blocs Catalunya. Organitzats per Stic.cat, aquests premis pretenen promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català.

Persones, grups, empreses i entitats que tinguin un bloc amb continguts originals escrits totalment o parcial en català poden participar a Premis Blocs Catalunya 2012. Un mateix autor podrà inscriure més d’un bloc.

El certamen compta amb tres grans categories:

  • Blocs personals
  • Blocs professionals
  • Blocs corporatius

Dins de cada categoria, els blocs es classifiquen segons la seva temàtica.

El període d’inscripció finalitzarà l'11 de juny, a les 24:00 hores. Entre el 25 de juny i el 10 de setembre de 2012 s'obrirà el període de votació popular, a través del qual es triaran els blocs finalistes. El resultat final el decidirà el jurat del certamen, que estarà integrat per persones de reconegut prestigi, així com guanyadors/ores d’anteriors edicions.

Hi haurà un premi per cada categoria, un premi del jurat al millor bloc de tots els inscrits i el premi Stic a les millors accions a les xarxes socials. Els premis es lliuraran en un acte públic a Reus el divendres 5 d’octubre del 2012.