Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller de programació i robòtica amb adolescents del SIS

Publicado el 27/08/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio

El passat 29 de juliol es va realitzar un taller d'iniciació a la robòtica amb el grup d’adolescents del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) de l'Alta Ribagorça. El taller s'engloba dins un conjunt d'activitats enfocades en el marc de projectes d'innovació social digital.

El taller ha estat una primera sessió enfocada al coneixement del robot mBot, del Kit de Robòtica Educativa dels que ofereix MakeBlock, nocions de programació amb entorns de programació basats en l’Scratch, així com la programació del robot.

El taller ha comptat amb la col·laboració d’una usuària del SIS, qui ha plantejat una activitat en forma de repte, en la qual els nois i noies han programat els robots per a simular com s’haurien de comportar circulant per un circuit en el qual alguns robots són cotxes, i altres vianants, mitjançant els sensors de seguir línies i el d’ultrasons.

Aquesta sessió s'acompanyarà posteriorment amb sessions d'ampliació del robot, així com altres programacions, posant així en pràctica la cultura maker i el pensament computacional entre els més joves.

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.