Seminari sobre botiga en línia i xarxes socials
Seminari sobre botiga en línia i xarxes socials.

La Comissió de Noves Tecnologies de la Confederació del Comerç de Catalunya està realitzant un cicle de seminaris anomenats "Oberts a la innovació: els dilluns tecnològics". Són seminaris gratuïts adreçats a comerciants, empresaris i autònoms del sector del comerç, dels serveis i del turisme de Catalunya. L’objectiu d’aquests seminaris és posar a l’abast dels empresaris les noves eines tecnològiques per tal que els comerços puguin oferir nous serveis als seus clients i, alhora, millorin la seva competitivitat.

Els seminaris, eminentment pràctics, estan dedicats concretament a la creació d’una botiga virtual i a les xarxes socials. Els assistents als seminaris acabaran aquestes sessions amb el seus perfils de Facebook i Twitter creats i la seva botiga virtual gratuïta instal·lada.

El seminari tindrà lloc dilluns 11 de maig, de 14.30 a 17.00 hores, al Telecentre de la Ribera d’Ebre, al Carrer Sant Valentí 31, de Móra d'Ebre.

Per a més informació i inscripcions (places limitades) us podeu posar en contacte amb Jordi o Remei, bé per correu electrònic escrivint a telecentre[arrova]riberaebre.org o bé trucant per telèfon al 977 40 18 51.

Consulteu el programa.