Durant el mes de gener, a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, s’impartirà un curs d’introducció a l’entorn informàtic i, un altre, d’eines per a la recerca de feina. Tots dos formen part del programa Connecta't.

Logos del Programa Connecta't
Logos del Programa Connecta't.

El programa Connecta’t és una col·laboració entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) per impartir formació informàtica bàsica a persones que es troben a l’atur i que estan inscrites com a demandants d’ocupació.

La Biblioteca Pública Municipal com a centre de la Xarxa Punt TIC tornarà a oferir el proper mes de gener dos cursos, gràcies a la participació en aquest programa. Un de 15 hores, per aprendre a emprar les eines informàtiques i multimèdia útils per als processos de recerca de feina, i un altre de 10 hores, per fer servir el currículum vitae, la carta de presentació i els portals d’ocupació a Internet per optimitzar la recerca de feina.

Les inscripcions per realitzar els cursos es faran directament a l’Oficina del SOC de Cambrils i s’impartiran a la sala multimèdia, situada a la primera planta, de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils.

Per a més informació: