Orienta't en 2 segons
Orienta't en 2 segons.

Al xat els professionals del Consell Comarcal de l'Anoia atenen al moment les consultes de les persones en atur. El xat esta en funcionament tots els matins, de 10.00 a 12.00 hores, i els dijous també a la tarda, de 17.00 a 18.00 hores.

A més, el lloc web incorpora un nou apartat on se centralitzen tots els cursos de formació i millora professional per a persones sense feina que s’imparteixen a la comarca de l’Anoia, promoguts tant per les administracions com per altres centres. Aquest servei disposa d’un cercador que permet filtrar els cursos per categories i per municipis. A més, ofereix la possibilitat de fer la preinscripció online a cada oferta formativa.

La plana web també compta amb una nova eina que ofereix ajut a l’hora de fer el currículum i la carta de presentació, omplint un senzill formulari. Al final del procés s’obté el currículum en format pdf.

Un recull dels Serveis d’Orientació Laboral de la comarca integrats a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, assessorament sobre formació i ajuda per trobar empreses on poder realitzar les pràctiques completen els serveis que ofereix Anoiaproject.cat.

Font: CTC Masquefa