Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Neix Youtubersdocents.cat, el primer portal de youtubers docents en català

Publicado el 26/08/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Youtubersdocents.cat recull diversos canals de professors/es de parla catalana
Youtubersdocents.cat recull diversos canals de professors/es de parla catalana, por Youtubers Docents. Licencia: Tots els drets reservats

Youtubersdocents.cat és un portal web que recull diversos canals de professors/es de parla catalana. El projecte està impulsat pel docent i activista digital Pau Font. 

De València, Andorra, les illes Balears o Catalunya. El projecte Youtubersdocents.cat engloba actualment una quarantena de canals de professors/es que ofereixen continguts formatius a través de Youtube i en llengua catalana.

Pau Font, el seu creador, en una entrevista al Punt Avui, explica que sempre se'ls diu als mestres que el coneixement s’ha de compartir però la majoria no ho fa. Així el món es perd tot aquest coneixement i aquesta manera d’ensenyar.

Els objectius principals d’aquesta iniciativa són animar a més docents a que comparteixin els seus coneixements al món, visibilitzar els que ja existeixen i facilitar la cerca de continguts formatius de parla catalana a Youtube. El portal web està estructurat per diferents nivells educatius (infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional i universitat) i per assignatures, per facilitar la cerca. 

Recentment han fet una crida a xarxes socials per trobar canals de docents en català de diversos temes: continguts tècnics en general d'FP i universitat, mecànica, electricitat, electrònica, infermeria, arquitectura, medicina, comunicació, màrqueting, periodisme, ambientals, farmàcia, etc. En sabeu d'alguns?

Podeu coneixer més sobre el projecte mirant aquest vídeo:

Añadir nuevo comentario

Plain text

  • No se permiten etiquetas HTML.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.
CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.