Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Neix MetaData, el portal web informatiu del sector TIC català

Publicado el 29/06/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
MetaData, nou diari digital
MetaData, nou diari digital, por MetaData. 2020. Licencia: Tots els drets reservats

MetaData és un diari digital impulsat per CTecno per donar a conèixer l'ecosistema tecnològic de Catalunya i l’impacte de les innovacions en la societat.

Aquest diari és un projecte impulsat pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) amb el suport de la Fundació.cat per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques. Vol ser un web informatiu per a professionals i ciutadans interessats en les noves tecnologies i el món tecnològic de Catalunya i servir de pont entre els diferents actors que vertebren el sector TIC.

El digital vol oferir informació clara i entendora sobre la tecnologia, la innovació i el teixit emprenedor de Catalunya. Tractarà temes d'actualitat a través de notícies i reportatges sobre l'impacte i els avenços de les TIC per visibilitzar la tasca de recerca i creació tecnològica de les empreses i centres.

També comptarà amb entrevistes a personalitats destacades de l'àmbit i amb una representació plural de la societat, les empreses i l'Administració pública.