Barcelona Alumni Global Summit 2019
Barcelona Alumni Global Summit 2019. Autor: Europa Press. 2019. Licencia: Todos los derechos reservados.

Catalonia.AI, aplega mig centenar de professionals que treballen en centres de recerca, universitats i empreses líders en Intel·ligència Artificial d’arreu del món. La creació d’aquesta xarxa de talent global en IA, promoguda pel Departament de Polítiques Digitals en col·laboració amb SciTech DiploHub, s’emmarca en una estratègia per convertir Catalunya en un pol internacional en IA.

La idea és identificar, reunir i capacitar la comunitat internacional de professionals o alumni de qualsevol origen i nacionalitat que han estudiat, fet recerca o treballat a l’ecosistema de coneixement de Catalunya i estan residint actualment a l’estranger. 

El 22 de desembre, se celebrarà en línia la 'Barcelona Alumni Global Summit', la cimera anual, on mig centenar de professionals de més de trenta països que treballen a centres de recerca com el Centre de Tecnologies Quàntiques de Singapur; a universitats com l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT), la Universitat de Harvard o la Universitat Tècnica de Munich (TUM) i a empreses líders en el camp de la intel·ligència artificial com Google, Apple, IBM, DeepMind, Facebook o Nvidia, abordaran a Barcelona les claus per a accelerar l'adopció de la Intel·ligència Artificial. Només és possible assistir a l'esdeveniment amb invitació.

SciTech DiploHub és l’organització sense ànim de lucre i de col·laboració publicoprivada encarregada de desplegar l’estratègia de diplomàcia científica i tecnològica de Barcelona i representar el seu ecosistema del coneixement i innovació al món. Compta amb el suport dels principals centres de recerca, universitats, ONGs, startups, corporacions i institucions públiques.