La Setmana Europea del Codi 2014
La Setmana Europea del Codi 2014.

"En tot Europa, la gent està fent aplicacions, llocs web i un munt d'altres coses, aprenent a programa. Uneix-te a ells en un dels molts esdeveniments que tenen lloc en la Setmana del Codi". Aquesta és la crida que fan des de l'organització de la iniciativa i des de la Xarxa Punt TIC hem volgut sumar-nos-hi!

Pensem que mai ha estat tan fàcil desenvolupar la teva pròpia aplicació mòbil o construir un robot i que cal animar els/les joves i la ciutadania en general a dona vida a les seves idees. Ja el mes de juliol vam dedicar la campanya Punt TIC als makers i ara l'emmarquem en la Setmana Europea del Codi. Durant tot el mes donarem a conèixer i difondrem projectes relacionats amb la robòtica i la programació i organitzarem diverses accions.

Una d'elles serà la Jornada Code Week de Punt TIC. Tindrà lloc dimecres 15 d'octubre, en horari de tarda, a l'espai L'Ideal d'Olot. Hi haurà una conferència inaugural a càrrec d'un professional del sector, presentacions de bones pràctiques i dos tallers pràctics, un d'Arduino i un altre App Inventor.

A més, els dinamitzadors/ores de la Xarxa Punt TIC podran participar en una formació en línia sobre Scratch. Scratch és un llenguatge de programació i una comunitat on-line on els nens i nenes poden programar i compartir les seves produccions multimèdia com històries, jocs i animacions amb gent d'arreu del món.

Queden dos dies per a l'1 d'cotubre... Aviat us oferirem més detalls de tot plegat! Ara us deixem amb el vídeo promocional de l'Europe Code Week: