Logotip Punt TIC Alt Urgell
Logotip Punt TIC Alt Urgell.

La xerrada sobre la nova regulació del servei de la llar, que començarà a les 17:00 hores de la tarda a la sala auditori del Telecentre, anirà a càrrec de José Vicedo, cap provincial de la Inspecció de Treball a Lleida. La sessió informativa s’estructurarà en dues parts. A la primera es parlarà del règim laboral, amb qüestions com ara la contractació, la retribució, la jornada laboral, les vacances, els permisos i la finalització del contracte. La segona part tractarà la seguretat social dels treballadors/ores de la llar: afiliacions, alta i baixa, cotitzacions i incentius.

La segona de les xerrades s’iniciarà a les 20:00 hores del vespre a la mateixa sala auditori i estarà conduïda per Joan Santacana, coordinador territorial de les oficines de Treball a Lleida, i pel mateix José Vicedo. Entre els temes que es tractaran destaquen la flexibilitat interna i les modificacions de les condicions de treball; les comprovacions de la Inspecció de Treball; els procediments a seguir en casos d’insòlvència per fer front a les indeminitzacions per acomiadament o dimissió del treballador; i les novetats i les bonificacions en els contractes.

Per confirmar l’assistència a les xerrades es pot trucar al telèfon 973 35 57 98 o enviar un correu electrònic a telecentre[arrova]cau.cat.