Bitbot Challenge 2020
Bitbot Challenge 2020. Autor: Pexels. Licencia: BY-SA.

Amb l'objectiu d'ajudar a les empreses i entitats de lleure educatiu afectades per la Covid-19, i garantir activitats per a infants i joves d’entre 8 i 14 anys vinculades amb la tecnologia, el Departament de Polítiques Digitals amb la col·laboració de la Fundació i2CAT impulsen un nou repte per aquells casals d’estiu tecnològics que promoguin i tinguin més places per a noies i nenes

L'acció s'emmanrca dins el programa DonaTIC del Govern, que busca augmentar la presència de les dones en l’àmbit tecnològic. Les empreses i entitats de lleure interessades podran presentar les seves propostes, que hauran de ser publicades al portal Bitbot, del 3 al 23 de juny.

Bitbot Challenge 2020

L'edició 2020 del Bitbot Challenge promou la programació en robòtica educativa, fabricació digital, ciberseguretat i ciberactivisme digital com a temàtiques de les activitats que s’han de fer entre l’1 de juliol i el 14 de setembre.

Es seleccionaran vint activitats del total de projectes presentats que rebran 1.500 euros. En total, es destinaran 38.000 euros.

Premis

En una primera fase, es reconeixeran 20 projectes amb 1.500 euros i en una segona fase (un cop lliurades i valorades les memòries) les tres millors propostes seran reconegudes amb un primer premi de 4.000 euros, un segon de 2.500 euros i un tercer de 1.500 euros.

Podeu trobar més informació sobre el repte Bitbot en aquest enllaç.