Informe 'Explorant dissenys sensibles al gènere en el benestar digital' de Digital Future Society
Informe 'Explorant dissenys sensibles al gènere en el benestar digital' de Digital Future Society. Autor: Digital Future Society. 2020. Licencia: Todos los derechos reservados.

La transformació digital en relació als serveis d'automatització digital governamentals i la necessitat per mantenir-se a el dia amb eficàcia davant de les necessitats del món digital, moltes vegades no tenen en compte les sensibilitats i experiències de les persones usuàries de col·lectius més vulnerables, entre ells els de les dones.

D'aquesta manera, aquestes pateixen molts dels danys potencials d'aquesta digitalització dels sistemes de benestar social que no contemplen la feminització de la pobresa o altres factors que les afecten.

Digital Future Society amb l'informe 'Explorant dissenys sensibles al gènere en el benestar digital' adopta la creença que a través del disseny de polítiques digitals amb perspectiva de gènere és pot generar un enfocament més sensible a les qüestions de gènere per construir serveis públics que condueixin a una societat més equitativa per a tothom. 

Podeu consultar l'informe sencer aquí (en anglès).