Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Crea la teva identitat digital amb jo.cat

Publicado el 24/11/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Projecte formatiu de capacitació en identitat digital “jo.cat”
Projecte formatiu de capacitació en identitat digital “jo.cat” , por Pexels. 2012. Licencia: BY-SA

La Fundació .cat amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (URV) engega el projecte formatiu de capacitació en identitat digital “jo.cat”, adreçat a persones que hagin aconseguit un certificat ACTIC i estiguin en situació d'atur, per enfortir les seves competències digitals.

Es tracta d'una formació de 40 hores i totalment online destinada a la població en situació d’atur amb la finalitat de facilitar eines i competències per a què les persones participants que hagin assolit un certificat ACTIC, puguin crear-se una identitat digital

Aquest curs en línia, tracta conceptes tan importants com la reputació digital, la creació de la nostra identitat a la xarxa o fins i tot ensenya a millorar-la per assegurar-nos que a Internet apareix el que realment volem que vegin de nosaltres les empreses i puguem ser molt més visibles a la xarxa.

Compta amb el suport de la URV i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, finalitzarà amb la creació d'un espai web i un correu electrònic amb domini propi .cat. i les persones participants podran aconseguir un badge d’assoliment. 

El curs és totalment gratuït i els 1.000 primers inscrits obtindran el domini .cat i l’allotjament web a 0€. Podeu realitzar aquí la vostra inscripció.