Ajudes pel desplegament de xarxes wifi al sector hoteler
Ajudes pel desplegament de xarxes wifi al sector hoteler.

L'objectiu del programa és desplegar o millorar les xarxes wifi dels establiments hotelers, cases rurals, càmpings i aparcaments per a caravanes de tota Espanya, per tal d'oferir en cada negoci un servei gratuït i de qualitat per als seus clients. La iniciativa permet inclou infraestructures de hardware, software de xarxa i subcontractació de serveis professionals. També permet la contractació opcional d'una nova línia d'accés a Internet o la millora de la capacitat de l'accés actual (fixe o mòbil), fins a un màxim de 3 mesos de servei.

La convocatòria té un pressupost total de 15 milions d'euros, dels quals 1.052.645€ es destinaran a establiments de Catalunya. Es contempla que cada beneficiari pugui aconseguir una ajuda mínima de 6.250 euros i màxima de 25.000 euros. El termini per a sol·licituds estarà obert del 15 d'octubre al 16 de novembre de 2015. Segons les bases, els negocis han de tenir menys de 250 treballadors i un volum de negoci interior als 50 milions d'euros. De fet, es dirigeix sobretot a pimes de tot l'estat espanyol i no existeix una limitació de places hoteleres per a poder optar-hi.

També és condició indispensable no haver estat beneficiari de l'anterior convocatòria “Hotels amb xarxa”. En l'edició anterior, on no es contemplaven ajudes a Catalunya, van resultar beneficiats 425 establiments de Galícia, Astúries, Castella i Lleó, Extremadura, Castella La Manxa, Comunitat Valenciana, Múrcia, Andalusia i les Illes Canàries. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.