Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 de juliol - núm. 848

 
 
Campus d`estiu Punt TIC 2021
 
Avui comença el Campus d'Estiu Punt TIC
 

Des de Punt TIC seguim al vostre costat i t'oferim quatre accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als teus espais. Els cursos estaran oberts del 5 al 18 de juliol a través del CampusLAB. Esperem que els gaudeixis!

 
 
Educació posa en marxa una app per combatre la violència a les escoles
 
Una 'app' per a denunciar violències a les escoles
 

El Departament d'Educació ha posat en marxa una aplicació web a través d'UsApps per a denunciar situacions de violència als centres educatiusEstà disponible en set llengues i ja registra 183 denuncies des del passat mes d'abril. 

 
 
Presentació de la Mobile Week 2021
 
Fins al juliol gaudeix de la Mobile Week 2021
 

La tercera edició de la mWeek arriba plena d'activitats per tots els públics a 18 territoris catalans. Fins al juliol participa en moltes activitats i tallers adreçats a tota la ciutadania.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Una enquesta per a fomentar la participació ciutadana

La Xarxa ParticipaLab demana l'opinió de persones dinamitzadores Punt TIC

La Xarxa ParticipaLab vol aprofitar equipaments de proximitat, com biblioteques, punts TIC o centres cívics per potenciar la participació ciutadana. Han obert una enquesta adreçada a persones responsables o dinamitzadoresSmartLab de Santa Bàrbara

L'SmartLab de Santa Bàrbara inaugura les seves instal·lacions

El dijous 8 de juliol l'SmartLab de Santa Bàrbara inaugura les seves instal·lacions com a evolució del Punt TIC i resultat de l’aposta del municipi per la innovació social digitalLa directora general de Societat Digital, Joana Barbany, participarà en l’acte. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge de la campanya

Aquest estiu, practica els hàbits cibersaludables

El programa Internet Segura de la Generalitat de Catalunya ens anima a practicar els hàbits cibersaludables per navegar sense riscos a Internet. Realitzen una xerrada sobre la temàtica dins la Mobile Week Catalunya el diumenge 11 de juliol.

 

Nou calendari per a la inscripció a la formació en serveis de videoconferència

Darreres sessions de la formació en l'ús de serveis de videoconferència

La Secretaria de Polítiques Digitals està duent a terme una formació i assistència en l’ús de plataformes de videoconferència i telepresència als Punt TIC. T'informem sobre el nou calendari i enllaços de les sessions.

 
 
 
AGENDA
 
 
Xerrada: Aprenentatge digital en confinament
7 de juliol [+info]
Xerrada: Competències digitals per a la Internacionalització
8 de juliol [+info]
Xerrada: Eines Lliures i Obertes per un teletreball més democràtic
9 de juliol [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC