Punt TIC

Setmanari Punt TIC
28 de juny - núm. 847

 
 
Teletreball: una realitat en transformació
 
Teletreball: una realitat en transformació
 

El paradigma del treball ha canviat radicalment arran la covid-19. Parlem amb Gernica Facundo de la cooperativa Labcoop i amb Núria Lloret, dinamitzadora del Punt TIC de Can Muntanyola, que ens expliquen com ha modificat les nostres vides.

 
 
Campus d`estiu Punt TIC 2021
 
Passa el juliol forman-te amb Punt TIC
 

T'oferim aquest estiu quatre accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als teus espais. Els cursos estaran oberts del 5 al 18 de juliol a través del CampusLAB. Les inscripcions obertes i pots inscriure't a través d'aquest formulari.

 
 
Investigadores de la ETSE i la ETSEQ organitzen i coordinen aquesta iniciativa a Tarragona, en la qual participen 11 escoles i més de 500 alumnes i alumnes
 
Nova edició Inspira STEAM
 

El projecte Inspira STEAM, que treballa per trencar estereotips de gènere i fomentar les vocacions científiques entre les noies i els nois, busquen persones mentores i centres educatius que hi vulguin participar en l'edició 2021-2022. Anima’t! 

 
 
 
 
LA XARXA
 

Dues persones jugant a videojocs

Què tenen a veure els videojocs amb la ciberseguretat?

Els videojocs i la ciberseguretat comparteixen la necessitat de desenvolupar una habilitat, fer ús de la intel·ligència i establir una estratègia per a estar protegits en l'entorn virtual. El programa Internet Segura inicia una sèrie d'articles sobre videojocs que tracten la protecció de la informació i els sistemes informàtics des de diferents perspectives.Cloenda del curs 2020-21 a l`Òmnia La Seu

87 certificats als i les participants dels tallers TIC a La Seu d'Urgell

La cloenda del curs 2020-21 s'ha realitzat el passat 22 de juny amb un acte de lliurament de certificats als i les participants dels diferents tallers relacionats amb les noves tecnologiesLa dinamitzadora, Ester Collado, vol agrair la confiança i la resposta de totes les persones que han participat d'una manera o d'una altra en les formacions.


 
 
NOTÍCIES
 

Imatge d`arxiu del Mobile Social Congress

SETEM celebra la 2a part del Mobile Social Congress

La segona part del Mobile Social Congress (MSC) organitzat per SETEM es realitzarà els dies 27, 28 i 29 de juny 2021 de manera presencial en resposta al Mobile World Congress, que començarà el 28 de juny a la Fira de Barcelona. 

 

allWomen Tech Day 2021

allWomen Tech Day 2021

allWomen treballa per a promoure la diversitat en la tecnologia perquè més dones ingressin en les disciplines tecnològiques. Del 29 al 30 de juny celebra la fira de contractació més gran per a dones en tecnologia. 

 

 Speed Dating Barcelona

Nova convocatòria de talent digital Speed Dating Barcelona

La Barcelona Digital Talent (BDT) ens convida a una nova edició del Speed Dating, impulsat per Mobile World Capital Barcelona i Barcelona Activa per a connectar empreses i startups del hub tecnològic de Barcelona amb el talent digital júnior.

 

Programa de beques de la BDT

La BDT llença més de 700 beques de formació digital

Vols formar-te en l'àmbit digital? La Barcelona Digital Talent (BDT) llença una convocatòria de més de 700 beques per a impulsar la formació en algunes de les professions amb major demanda. 

 
 
 
AGENDA
 
 
Xerrada: Aprenentatge digital en confinament
7 de juliol [+info]
Xerrada: Competències digitals per a la Internacionalització
8 de juliol [+info]
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC