Punt TIC

Setmanari Punt TIC
17 de maig - núm. 841

 
 
Reptes de l`educació digital
 
Quins són els reptes del futur de l'educació en línia?
 

Avui 17 de maig celebrem el Dia mundial d'Internet. Des de la Xarxa Punt TIC identifiquem alguns reptes que està experimentant l'educació en línia aquest 2021, així com el paper fonamental de la connectivitat en aquesta equació. 

 
 
Parlem sobre programari lliure amb Lady Pazmiño de l`Òmnia Colectic i en David Picó de l`Òmnia PES La Mina.
 
Vídeo: Com integren els Punts TIC el programari lliure?
 

El Programari Lliure és aquell programari que té el codi font obert i està a lliure disposició per a la comunitat. Com el treballen i l'integren els Punts TIC? En parlem en aquest vídeo amb Lady Pazmiño de l'Òmnia Colectic i en David Picó de l'Òmnia PES La Mina.

 
 
Formació sobre l`ús de plataformes de videoconferència
 
Zoom, Meet, Teams, BBB... quina eina fem servir i per què?
 

La Secretaria de Polítiques Digitals ofereix formació i assistència en l’ús de plataformes de videoconferència i telepresència als Punts TIC perquè coneguin les seves prestacions i escullin la que millor s’adapta a les seves necessitats.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Dia Mundial d`Internet 2021

El 17 de maig celebrem el Dia Mundial d'Internet

El 17 de maig se celebra, com cada any, el Dia Mundial d'Internet. Des de l'Oficina Tècnica t'apropem un seguit d'activitats per a commemorar aquest dia per si et serveixen d'inspiració.Setena edició dels Premis DonaTIC

Últims dies per a presentar-se als Premis DonaTIC

Ets i/o coneixes dones TIC? Presenta candidatures per optar als Premis DonaTIC 2021. L'últim dia per presentar-s'hi és el 19 de maig. Consulta les novetats d'enguany. 
 
NOTÍCIES
 

Entitats.cat és el programa de suport a les entitats sense ànim de lucre de la Fundació.cat

Entitats.cat, el programa per a entitats sense ànim de lucre de la Fundació.cat

Entitats.cat és el programa de suport a les entitats sense ànim de lucre de la Fundació.cat que té per objectiu facilitar que les entitats del tercer sector guanyin visibilitat i força en l'entorn digital en català.

 

Presentació de la Mobile Week 2021

La Mobile Week 2021 torna a apropar la tecnologia a la ciutadania

La tercera edició de la mWeekimpulsada per la MWCapital juntament amb la Generalitat de Catalunya, arriba plena d'activitats per tots els públics a 18 territoris catalans. Se celebrarà el mes de juny i juliol amb un seguit d'activitats adreçades a tota la ciutadania.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada Cicle Neo: possibilitats expressives de la visualització de dades
21 de maig [+info]
Viquimarató tecnopolítica a la Viquipèdia
27 de maig [+info]
XIII Jornades de programació i robòtica educatives
29 de maig [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC