Punt TIC

Setmanari Punt TIC
10 de maig - núm. 840

 
 
Dia Mundial d`Internet 2021
 
El 17 de maig celebrem el Dia Mundial d'Internet
 

Pots imaginar-te el món sense Internet? El proper dimarts 17 de maig es celebra, com cada any, el Dia Mundial d'Internet. Des de l'Oficina Tècnica t'apropem un seguit d'activitats per a commemorar aquest dia per si et serveixen d'inspiració.

 
 
Hackató “Hack the Hospital – 5G Transatlantic Lab 2021”
 
Hackató per millorar les hospitalitzacions d'adolescents
 

“Hack the Hospital – 5G Transatlantic Lab 2021” és la primera hackató organitzada entre Barcelona i Boston per dissenyar noves solucions innovadores que millorin l’estada de les persones adolescents a l’hospital.

 
 
ROBOCAT 2019
 
Gran Final de la ROBOCAT 2021
 

Amb motiu de la gran final de la ROBOCAT 2021, l'associació El Racó dels Robotaires ens convida a assistir als diferents esdeveniments planificats, ambientada en la temàtica dels Bastaixos. Totes les activitats es desenvoluparan en format virtual.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Curs gratuït per a persones educadores STEAM

Ets educador STEAM? Apunta't a aquest curs

El curs STEAMonEDU MOOC comença el 10 de maig i dóna suport al desenvolupament professional de persones educadores i gerents / directors/es i els guia per a convertir-se en tutors, dissenyadors i orquestradores d'educació STE (A) M. Inscripcions obertes.Imatges del esdeveniment

L'Òmnia La Seu treballa l'entorn amb les TIC

Des del Punt TIC-Òmnia La Seu han estat treballant el coneixement de l’entorn, és a dir, conèixer una mica més La Seu a través de les TIC, racons, carrers i places com també símbols que passen desapercebuts al caminar per la ciutat. 
 
NOTÍCIES
 

Programa Noies ROBOCAT

Neix el programa Noies ROBOCAT

L’associació El Racó dels Robotaires posa en marxa el programa Noies ROBOCAT amb l’objectiu de fomentar les vocacions STEM entre les nenes i noies de fins a 18 anys a través d’un programa de beques atorgades a centres educatius, empreses, entitats i particulars que vulguin participar en la ROBOCAT. El programa s’implementarà des de l’edició 2021-2022.

 

Convocatòria internacional `Bretxa digital i desigualtats: històries per al canvi`

Participeu en el concurs de fotos sobre bretxa digital i desigualtats

La convocatòria internacional 'Bretxa digital i desigualtats: històries per al canvi', impulsada per Digital Future Society, vol recopilar obres visuals i històries fins al 21 de maig que ajudin a conscienciar i a inspirar accions de canvi. T'animes a participar des del teu Punt TIC? Les peces guanyadores s'exposaran al MWC Barcelona 2021.

 
 
 
AGENDA
 
 
XIII Jornades de programació i robòtica educatives
29 de maig [+info]
Congrés de Tecnologia i Salut #WomenTech21
25 de maig [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC