Punt TIC

Setmanari Punt TIC
12 d'abril - núm. 836

 
 
22 d`abril, Dia Internacional de les Noies en les TIC
 
Què farem el dia Dia de les Noies TIC?
 

El Dia Internacional de les Noies en les TIC se celebra enguany el 22 d'abril i des de la Xarxa Punt TIC impulsem una campanya a Twitter i Instagram per motivar les joves a triar carreres tecnològiques. També farem una xerrada en línia sobre gamificació, videojocs i gènere.

 
 
Premis DonaTIC 2020
 
Presenta candidatura als Premis DonaTIC
 

El talent femení continua creixent al sector tecnològic però encara calen més referents per a les nenes i adolecescents. Tornen els Premis Dona TIC, impulsats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. Fins al 19 de maig es poden presentar candidatures.

 
 
Diada GrausTIC 2021
 
Segona jornada de la Diada GrausTIC 2021
 

Sota el lema "Tecnologia per a una vida més sostenible i saludable" la segona jornada de la Diada GrausTIC 2021 parlarà de ciutats sostenibles, ètica digital i consum responsable. Se celebrarà el 14 i el 15 d'abril de 2021 en línia. Inscripcions obertes

 
 
 
 
LA XARXA
 

BigBlueButton per les teves videoconferències

Utilitza BigBlueButton per les teves videoconferències

BigBlueButton és un sistema de conferències web de codi obert que posem a l'abast de la Xarxa Punt TIC.  Hem obert un curs dirigit als dinamitzadors/es que vulguin aprendre com funciona aquesta eina.Curs d’autoformació sobre dones TIC

Curs d’autoformació sobre dones TIC

En el curs d'autoformació sobre donesTIC aprendràs dades sobre els esterotips de gènere a la ciència i la tecnologia, recursos i activitats per aplicar al teu punt. Pots guanyar una insignia i aconseguir un certificat! T'apuntes? 
 
NOTÍCIES
 

 Catalunya Rural Hub fomenta el coworking rural

Neix Catalunya Rural Hub: emprenedoria rural

Neix Catalunya Rural Hub, un projecte pilot de Barcelona Digital Talent, en col·laboració amb el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i Mobile World Capital Barcelona, per a promoure la deslocalització d'empreses i l'emprenedoria més enllà dels nuclis urbans.

 

 `Som Hackathon` 2020

Cinquena edició de la 'Som Hackathon'

Oberta la cinquena edició de la 'Som Hackathon' organitzada per TecnoCampus Matarò i la cooperativa Som Mobilitat. Es tracta d'una experiència de desenvolupament col·laboratiu de software i aplicacions que tindrà lloc del 16 al 18 d'abril en línia. S'adreça a estudiants universitaris i de secundària. 

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
Presentació: el mercat dels bootcamps a Espanya
13 d'abril [+info]
XIII Jornades de programació i robòtica educatives
29 de maig [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC