Punt TIC

Setmanari Punt TIC
06 d'abril - núm. 835

 
 
Setena edició dels Premis DonaTIC
 
Convocada la setena edició dels Premis DonaTIC
 

El talent femení continua creixent al sector tecnològic però encara calen més referents per a que nenes i adolescents optin per triar carreres tecnològiques i científiques. El passat 25 de març es va presentar una nova convocatòria dels Premis DonaTIC 2021. Fins al 19 de maig es poden presentar candidatures. Mira el vídeo!

 
 
ROBOCAT 2019
 
Sigues ambaixador/a de la ROBOCAT
 

L'associació 'El Racó dels Robotaires', entitat organitzadora de la ROBOCAT, busca ambaixadors/es adreçada a estudiants que els hi agradi la tecnologia i la robòtica i tinguin ganes de participar en la promoció de la convocatòria a la seva escola, institut o universitat. Inscripcions obertes fins al 30 d’abril de 2021. 

 
 
Promovent les STEAM a la Xarxa!
 
Trobada virtual: Promovent les STEAM a la Xarxa
 

Aquest divendres 9 d'abril a les 10h et convidem a una sessió virtual per a promoure les STEAM al teu punt. Volem explicar-vos de primera mà la nova línia d'ajuts per a empreses de dones de base tecnològica i anunciar-vos una proposta molt especial per al dia 22 d'abril, Dia de les Noies i Nenes TIC. Podeu accedir aquí.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Ajuts DonesTIC 2021

El Pla DonaTIC obre una línia d'ajuts per a dones TIC

El Govern de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Polítiques Digitals i el Pla DonaTIC, otorgarà ajuts d'entre 15.000 i 35.000 € per impulsar l’emprenedoria i el lideratge femení en l’àmbit digital. Es poden presentar sol·licituds fins al 23 d'abril.Curs d’autoformació sobre dones TIC

Curs d’autoformació sobre dones TIC

En el curs d'autoformació sobre donesTIC aprendràs dades sobre els esterotips de gènere a la ciència i la tecnologia, recursos i activitats per aplicar al teu punt. Pots guanyar una insignia i aconseguir un certificat! T'apuntes? 
 
NOTÍCIES
 

Projecte `Dades x Comerç` de Iniciativa Open Data

Les dades obertes ajuden el petit comerç

L'Associació Iniciativa Barcelona Open Data ha implementat el projecte pilot 'Dades x Comerç per ajudar el petit comerç a fer servir les dades obertes per prendre decisions que millorin el seu negoci o conèixer millor el comportament de la clientela. 

 

L`accés a Internet de manera fixa és un dret del qual no gaudeixen infants i joves de tot el món

Bretxa digital, educació i Covid-19

Dos de cada tres nens en edat escolar en el món no tenen connexió a internet. Així ho recull el darrer informe d'Unicef, que parla sobre la conectividad digital durant la la pandèmia. Això aïlla del món.

 
 
 
AGENDA
 
 
Trobada networking: Coctels&Net
6 d'abril [+info]
Presentació: el mercat dels bootcamps a Espanya
13 d'abril [+info]
Pang! Transmutacions Sonores de Deiffmg
Del 1 al 23 d'abril [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC