Punt TIC

Setmanari Punt TIC
21 de desembre - núm. 822

 
 
Bones festes i bon any TIC 2021
 
VÍDEO: Bones festes i bon any TIC 2021
 

Aquest ha estat un any on hem fet front a moltes dificultats, però malgrat les distàncies, no hem deixat d'estar connectades! Hem pogut aprendre, desaprendre, créixer i fer més xarxa que mai! Gràcies a totes i tots per l'esforç, les ganes i l'energia! Des de la Xarxa Punt TIC, us desitgem bones festes i bon any 2021!

 
 
JdIS 2020
 
Reviu la JdIS 2020!
 

Enguany ha estat un any estrany però malgrat la situació derivada de la crisi de la Covid-19dinamitzadors, dinamitzadores i molts d’altres agents relacionats amb l’entorn de la Xarxa Punt TIC ens vam trobar a la Jornada de l’Internet Social 2020 per a compartir una jornada virtual més interactiva que mai. Et fem un petit resum.

 
 
 Curs d`acollida per a les persones dinamitzadores
 
Curs d’acollida per a dinamitzadors/es
 

A les jornades territorials de la JdIS 2020 hem presentat el nou Curs d'acollida per a les persones dinamitzadores, amb l'objectiu de conèixer la Xarxa en la seva globalitat, saber què t'ofereix i què pots aportar. Et servirà també per explicar la Xarxa als teus participants! Et convidem a fer-ho!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Trobada virtual jo.cat

Trobada virtual jo.cat

El projecte jo.cat és un programa de formació en identitat digital que la Fundació .cat ha impulsat en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i el suport del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya. Vols assessorar els teus participants i ajudar-los a crear la seva marca personal? Mira el vídeo-resum de la sessió!Seminari web en línia sobre videojocs inclusius

Videojocs Inclusius amb el Punt TIC Palau

El passat 16/12 el Punt TIC Palau va organitzar un seminari web en línia sobre videojocs inclusius amb la dinamitzadora del punt, Esther Gibert, i el redactor de videojocs i tecnologia Oriol Bartumeu, que ens mostrarà que ha fet la indústria dels videojocs per adaptar els seus jocs a persones amb diversitat funcional. Mira el video! 
 
NOTÍCIES
 

Formació al CampusLab de Punt TIC

Forma't en línia amb el CampusLab de Punt TIC

Aquestes festes, forma't amb Punt TIC des de casa! Trobaràs formacions al nostre CampusLAB: drets i responsabilitats digitals i introducció a la innovació social digital, perspectiva de gènere i tecnologia...Apunta't!

 

Barcelona Alumni Global Summit 2019

Neix Catalonia.AI, la xarxa de talent global de l'ecosistema català en IA

Catalonia.AI és la xarxa internacional de persones investigadores, científiques i expertes en tecnologia i innovació de Catalunya. La seva cimera anual que aplega la diàspora de talent format a Catalunya se celebrarà el 22 de desembre en format telemàtic.

 

Esquema del projecte STEAMonEdu

Ets educador/a STEAM? STE(A)M on Edu és per a tu!

El projecte europeu STEAMonEdu presenta un nou marc de competències per a persones educadores STE(A)M. Fins al 17/01/21, ens animem a participar en una enquesta en línia per validar i millorar-ho! 

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada: Instal·lació participativa a les grades del Canòdrom Meridiana
22 de desembre [+info]
Tallers gratuïts per a estudiants TIC
Del 23 de desembre al 4 de gener [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC