Punt TIC

Setmanari Punt TIC
30 de novembre - núm. 819

 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social 2020
 
JdIs 2020
 

La Jornada de Dinamització de la Internet Social 2020 se celebrarà del 9-18 de desembre en format virtual. Mira el que trobaràs!

 
 
Esdeveniments JdIS 2020
 
Consulta el programa
 

Hem preparat activitats, debats i xerrades interessants per compartir entre tots i totes temes d'interès per a la xarxa. Consulta el programa aquí!

 
 
Inscripció JdIS 2020
 
Inscriu-te!
 

Ja pots realitzar la teva inscripció i apuntar-te a les xerrades i debats oberts a tota la ciutadania i/o a les trobades territorials. Busca el teu territori i inscriu-te!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logo Mattermost

La JdIS al Mattermost de la Xarxa. Encara no t'has registrat?

A la JdIS 2020 tindrem jornades territorials virtuals per conèixer la realitat TIC de cada territori. Ets dinamitzador/a TIC? Afegeix-te aquí al canal del teu territori.Logo de l`Escola Arrels de Solsona

El Punt TIC Escola Arrels amb la XVI Trobada del Voluntariat en l’àmbit oncològic

El Punt TIC Escola Arrels de Solsona ha col·laborat amb la XVI Trobada del Voluntariat en l’àmbit oncològic, celebrada el passat 21 de novembre.  
 
NOTÍCIES
 

Imatge sobre experiències immersives

Un glossari específic sobre realitat virtual i realitat augmentada

El TERMCAT publica en línia un glossari sobre terminologia de la realitat virtual i realitat augmentada, que recull un centenar de termes relacionats amb aquests entorns immersius.

 

Tomàs Moré, responsable de conscienciació del Programa Internet Segura de l`Agència de Ciberseguretat de Catalunya

30 de novembre: Dia de la Ciberseguretat

La ciberseguretat és cada vegada més important i davant el repte la campanya #NegoCiberSegur de l'Agència de Ciberseguretat ajuda a petits negocis a protegir-se en l’entorn digital. Coneix-la!

 

Nou curs d`autoformació sobre dones i tecnologia

Nou curs d'autoformació sobre dones i tecnologia

Ja has vist el nou curs d'autoformació sobre dones i tecnologia que hem engegat des de Punt TIC? Treballa al teu punt les TIC amb perspectiva de gènere!

 
 
 
AGENDA
 
 
Barcelona Digital Talent Day 2020
Del 3 al 10 de desembre [+info]
Taula rodona taula sobre l’impacte de la IoT i la IA en l’agricultura
2 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC