Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 de novembre - núm. 818

 
 
Congrés AI&Big Data
 
Així va ser el Congrés AI&Big Data
 

Del 14 al 15 d'octubre es va celebrar la 6a edició del congrés sobre Intel·ligència Artificial i Big Data, un punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses de l’àmbit Big Data & AI. Expliquem un resum en aquest vídeo.

 
 
Jornada de dinamització de la Internet Social 2020
 
Els nous reptes de la JdIs 2020
 

La Jornada de Dinamització de la Internet Social 2020 convida a treballar nous reptes i desafiaments en xarxa. Se celebrarà del 9-18 de desembre en format virtual. Reserva't les dates i mira el que trobaràs!

 
 
Mentides i avantatges del Programari Lliure
 
Mentides i avantatges del Programari Lliure
 

Aquesta setmana donem a conèixer algunes mentides i veritats sobre un dels valors més importants de la nostra xarxa: el programari lliure. Les coneixes? Dona un cop d'ull per aprendre més a aquest article!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Laboratoris participatius a les Planes d`Hostoles

Laboratoris participatius a les Planes d'Hostoles

Els laboratoris participatius són una proposta de participació ciutadana per a treballar i aprendre de forma conjunta. Mireu el vídeo de la experiència de l'Ajuntament de Les Planes d'Hostoles.Logo Mattermost

Treballem la JdIS al Mattermost de la Xarxa!

A la JdIS 2020 tindrem jornades territorials virtuals per conèixer la realitat TIC de cada territori. Ets dinamitzador/a TIC i encara no t'has registrat al Mattermost? Fes-ho aquí i afegeix-te al canal del teu territori. 
 
NOTÍCIES
 

Jornada Òmnia 2020

Jornada Òmnia 2020

Aquest divendres 27 de novembre la Xarxa Òmnia celebra la Jornada Òmnia, un espai digital per compartir coneixements al voltant de la xarxa i la seva tasca. T'has inscrit?

 

ApadrinaTIC, beques per a estudiants de carreres tecnològiques

Neix ApadrinaTIC, beques per estudiants de carreres tecnològiques

Coneixes el projecte ApadrinaTIC? Neix de la mà del CTecno per a donar suport a estudiants d’enginyeria informàtica i telecomunicacions (preferiblement dones) amb dificultats econòmiques arran la Covid-19. Obert fins el 27/11!

 

Ajuts TIC Girona

Ajuts TIC per a promoure iniciatives d'associacions tecnològiques a Girona

Fins el 24 de novembre, oberta la convocatòria dels Ajuts TIC per a finançar iniciatives d'associacions per la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic a Girona. 

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar “Digitalitza el teu negoci. Fes-lo cibersegur”
24 de novembre [+info]
Seminaris Robotics
Del 24 de novembre al 1 de desembre [+info]
Com podem implementar les STEAM durant la Covid19?
25 de novembre [+info]
Barcelona Digital Talent Day 2020
Del 3 al 10 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC