Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 de novembre - núm. 816

 
 
Datos contra el ruido, la plataforma de dades obertes sobre violències masclistes de DigitalFems
 
Visibilitzant les violències masclistes a través del big data
 

Parlem en aquest vídeo amb Thais Ruíz de Alda, directora, consultora i fundadora de DigitalFems sobre 'Datos contra el ruido', un projecte per a combatre la desinformació sobre violències masclistes.

 
 
Sessions online de reconversió professional de la BDT
 
Reconversió professional: emprèn cap al sector digital!
 

La Barcelona Digital Talent (BDT) organitza sessions online per a persones en actiu o sense treball per a acostar la realitat del sector tecnològic i les oportunitats que planteja.

 
 
 Technovation Girls Catalonia 2019-2020
 
Nova temporada Technovation Girls Catalonia
 

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia engega una nova temporada del concurs Technovation Girls Catalonia amb formacions online adreçades a equips i persones mentores.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Jornada Òmnia 2020

Jornada Òmnia 2020

El proper divendres 27 de novembre la Xarxa Òmnia celebra la Jornada Òmnia, un espai digital per compartir coneixements al voltant de la xarxa i la seva tasca. Consulta el programa i inscriu-te!Noves formacions Bitbot.cat

Noves formacions Bitbot.cat

Aquest curs gratuït de programació i robòtica educativa s'imparteix en el marc del programa Bitbot i complementa la formació de monitor/a de lleure que ofereixen les escoles d'educació de lleure. 
 
NOTÍCIES
 

ApadrinaTIC, beques per a estudiants de carreres tecnològiques

Neix ApadrinaTIC, beques per estudiants de carreres tecnològiques

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) posa en marxa el projecte ApadrinaTIC, per a donar suport a estudiants d’enginyeria informàtica i telecomunicacions (preferiblement dones) amb dificultats econòmiques arran la Covid-19.

 

Logo centre col·laborador ACTIC

Vols ser un centre col·laborador de l'ACTIC?

L'ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) és el certificat que acredita les competències digitals emès per la Generalitat de Catalunya. Si vols que el teu centre sigui un centre col·laborador, t'expliquem els passos a seguir:

 

Observatori d`Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya

Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial

Neix l'Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya amb l'objectiu de vetllar pel desenvolupament al país d’una intel·ligència artificial ètica, confiable i amb el benestar de les persones.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada: Pla de xoc contra la bretxa digital i per a la inclusió i capacitació de la ciutadania
10 de novembre [+info]
Xerrada: Els reptes de la salut i l’ús de les dades i les noves tecnologies en temps de pandèmia
12 de novembre [+info]
Hackaton: Hacking for Humanity
Del 24 al 26 de novembre [+info]
Decidim Fest 2020
Del 18 al 20 de novembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC