Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 d'octubre - núm. 811

 
 
Imatge sobre ciberseguretat per il·lustrar la notícia
 
El mes Europeu de la Ciberseguretat
 

Octubre és el Cyber Sec Month, el mes de la seguretat cibernèticaExpliquem els recursos d'enguany i t'animem a sumar-te!

 
 
Imatge dels Premis DonaTIC
 
Els Premis DonaTIC 2020
 

El 13 d'octubre es lliuraran els Premis DonaTIC. Podreu seguir l'esdeveniment en directe a través de YouTube en aquest enllaç.

 
 
 Eines digitals per a dinamitzadors/es TIC
 
4 eines digitals per a dinamitzadors/es TIC
 

Amb la Covid-19 ens hem reinventat a nivell tecnològic. Us donem eines per a fer més dinàmiques les vostres classes. En sabeu més?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Trobada de ciberseguretat

Compartim experiències sobre ciberseguretat

La ciberseguretat és cada vegada més important i davant el repte, el passat divendres 2 d'octubre vam compartir dubtes. Us apropem els materials de la sessió!



Programació tardor a l`Òmnia Salut Alta

Programació de tardor a l'Òmnia Salut Alta

El PO Salut Alta ha tornat a la presencialitat i ha ensenyat a les persones usuàries del Casal Cívic a utilitzar la plataforma Jitsi Meet.



 
 
NOTÍCIES
 

All Digital Summit 2020

Cimera All Digital Summit 2020

Del 7 al 8 d'octubre All Digital organitza la 13 ª cimera anual amb conferències, tallers i activitats en línia. Podeu inscriure-us gratuïtament!

 

Smart City Live 2020

Smart City Live 2020

La 10ena edició es farà en línia i treballarà al voltant de sis temes crucials per abordar els canvis crítics. Tindrà lloc del 17 al 18 de novembre.

 

4a edició del Repte Barcelona Dades Obertes

Torna el Repte Barcelona Dades Obertes

La 4a edició del  Repte Barcelona Dades Obertes s'adreça als centres educatius amb l'objectiu de facilitar l'aprenentatge sobre les fonts de dades d'accés lliure.

 
 
 
AGENDA
 
 
Democracy4All 2020
Del 6 al 7 d'octubre [+info]
2a. edició de l'Stem Women Congress 2020
12 de novembre [+info]
Jornada Dones, Ciència i Tecnologia
14 d'octubre [+info]
Congrés AI&Big Data
Del 14 al 15 d'octubre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC