Punt TIC

Setmanari Punt TIC
13 de juliol - núm. 804

 
 
Sobirania tecnològica, democràcia i governança
 
VÍDEO | Què és la sobirania tecnològica?
 

Què és sobirania tecnològica? I els data commons o la governança de dades? Coneixes la Carta catalana per als Drets i les Responsabilitats Digitals?

 

 
 
Beques formatives per a Dones TIC
 
Beques formatives per a Dones TIC
 

Entitats i empreses tecnològiques reconeixen l'esforç i el talent de les dones a través de diversos programes de beques per trencar la bretxa digital de gènere. Vols conèixer algunes?

 
 
Logo del projecte europeu Steam On Edu
 
Nova plataforma per a educadores STEAM
 

El projecte europeu Steam On Edu presenta una nova plataforma educativa que recull les millors iniciatives STEAM. Et sumes a la plataforma? Vols conèixer algunes de les pràctiques a Catalunya?

 
 
 
 
LA XARXA
 

recursos #ÒmniaACasa

Recursos Xarxa Òmnia

Durant la situació de confinament provocada per la Covid-19 els punts Òmnia han compartir infinitat de recursos online amb l'etiqueta #ÒmniaACasa sobre temàtiques diverses. Coneix-los!Coneix els guanyadors del Bitbot Challenge 2020

Coneix els guanyadors del Bitbot Challenge 2020

Publicats els quinze casals d'estiu tecnològics finalistes del Bitbot Challenge 2020, el concurs per promoure activitats de lleure tecnològic. 
 
NOTÍCIES
 

Programar jocs amb Scratch

Com programar jocs amb Scratch?

El Citilab publica mecàniques de joc per a programar amb Scratch que poden servir d'orientació per a programar-ne de nous. Us mostrem com crear-vos un usuari i començar a aprendre aquest llenguatge de programació!

 

mWeek 2018

Crida Mobile Week Catalunya 2021

L'edició de la mWeek 2021 anima a ens municipals i consells comarcals de Catalunya per formar part de la cinquena edició de la Mobile Week CatalunyaLa data límit per a la recepció de candidatures és fins el 17 de juliol.

 

Xarxa de mentors/es de Barcelona Digital Talent

Forma part de la Xarxa de mentors/es de Barcelona Digital Talent

La Barcelona Digital Talent obre el programa de mentors/es per a persones que tinguin experiència en el sector tecnològic. L'objectiu és ajudar futurs professionals a impulsar la seva carrera digital. Voleu formar-ne part?.

 
 
 
AGENDA
 
 
Cicle: Comunicar l'economia solidària en temps de post-confinament i crisi econòmica
Del 15 al 22 de juliol [+info]
Jornada per promoure el treball en remot en entorns rurals
20 de juliol [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC