Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de maig - núm. 796

 
 
Eines de comunicació interna per al teletreball
 
VÍDEO | Eines de comunicació interna
 

Jitsi, Miró, Webex, Mattermost...Coneixeu aquestes eines i/o Apps? El passat 8 de maig dinamitzadors/es Punt TIC vam compartir eines i consells sobre el teletreball. Aquí us mostrem algunes de comunicació interna.

 
 
Cinc museus per visitar de manera virtual
 
5 museus per visitar de manera virtual
 

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada 18 de maig des de l'any 1977. Us mostrem cinc museus que han obert les seves portes virtuals durant la situació provocada per la Covid-19 amb els que podeu gaudir des de casa.

 
 
Trobada virtual sobre DonesTIC el 22/05: trencant la bretxa digital de gènere
 
Trobada virtual sobre DonesTIC
 

Volem compartir activitats i reptes per trencar la bretxa digital de gènere. Ens trobarem el divendres 22/05 a les 12 h virtualment. Esteu interessats/des? Escriviu-nos a oficina.tecnica@punttic.cat

 
 
 
 
LA XARXA
 

Webinars de maig al Punt TIC Palau

Al maig, realitat virtual i impressió 3D

Al Punt TIC Palau engeguen noves webinars sobre realitat virtual i impressió 3D aquest mes de maig. Apunteu-vos!Confinacurts, VI Festival Juvenil de Microcurts

Confinacurts, VI Festival Juvenil de Microcurts

L'Òmnia Espronceda, juntament amb altres entitats de Sabadell, posa en marxa la 6a edició del Festival Juvenil de Microcurts Districte 6. 
 
NOTÍCIES
 

Participants a la 17a edició del Robolot

19a edició del Robolot

'Robolot' és un esdeveniment adreçat als estudiants de robòtica d’arreu de l’estat espanyol. Enguany, la 19a edició se celebra de manera online

 

Formació digital per a dones TIC

Formació digital per a dones TIC

CodeOp engega nova formació digital per a dones, persones transgènere i persones de gènere no binari. A causa de la situació de la Covid-19, ofereixen un 15% de descompte

 

Cinc tallers d’orientació online dirigits a professionals sense experiència digital

Tallers formatius per a millorar les habilitats digitals

El Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat i la Barcelona Digital Talent impulsen cinc tallers d’orientació en línia dirigits a professionals sense experiència digital que vulguin reorientar la seva carrera cap al sector TIC.

 
 
 
AGENDA
 
 
Formació: 'Teletreballar sense Google i no morir en l'intent és possible!'
20 de maig [+info]
Open Day TIC 2020
28 de maig [+info]
Curs de tècnica audiovisual aplicada a l’escena
Del 15 al 17 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC