Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 d'abril - núm. 793

 
 
Cicle de debats online “Sit & TIC Talks, Converses sobre l’e-confinament”
 
Converses tecnològiques sobre el confinament
 

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública organitza el cicle de debats online “Sit & TIC Talks, Converses sobre l’e-confinament”.

 
 
Instagram LIVE amb l`Emma Fernández i la Lídia Santiago amb motiu del Dia Internacional de les Nenes en les TIC
 
743 missatges per a visibilitzar les Noies TIC
 

En el Dia Internacional de les Nenes en les TIC vam realitzar una campanya comunicativa per motivar les nenes i joves a triar carreres tecnològiques. 

 
 
Hackathon Covid-19: La nova normalitat
 
Trobant solucions tecnològiques per a una nova normalitat
 

De l'1 al 3 de maig se celebra la 'Hackathon Covid-19', un esdeveniment online que busca productes i serveis per a viure millor la nova normalitat.

 
 
 
 
LA XARXA
 

`Les Planes Resilient`, un nou portal web per acompanyar el confinament

Nou portal web per acompanyar el confinament

El Punt TIC-Biblioteca de Les Planes d'Hostoles de Girona crea 'Les Planes Resilient', un nou portal web per acompanyar el confinament dels veïns i veïnes. `Mantita Fest`

'Mantita Fest', un festival de cinema des del sofà de casa

Neix el 'Mantita Fest', un festival de cinema des del sofà de casa organitzat pel Punt TIC-Òmnia de la Fundació Servei Solidari. Cada dimecres de 18 a 19.30 h. 
 
NOTÍCIES
 

`Nextdoor`,  l`app dels barris, veïns i veïnes

El Govern obre un canal a 'Nextdoor', l'app dels barris, veïns i veïnes

La Generalitat de Catalunya i l'app Nextdoor uneixen forces per a connectar barris, llars i veïns i veïnes de Catalunya per a fer possible la col·laboració ciutadana en temps de Covid-19.

 

Mentores de la Technovation Girls donen consells a les nenes

Recta final de la Technovation Girls

El passat 23 d'abril a la tarda, els equips de les Technovations Girls Catalonia van presentar els seus projectes. Mentores donen consells en vídeo per a la recta final a les nenes i joves i els seus equips.

 

Mapa iniciatives Punt TIC Catalunya

Mapa: #FemXarxaPuntTIC des de casa

Ja has afegit la teva activitat al Mapa #FemXarxaPuntTIC des de casa? Estem recollint tota la intel·ligència col·lectiva que s'està generant. Si no ho has fet, afegeix-la!.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: LinkedIn com a eina de treball
28 d'abril [+info]
Jornada: "Innovació en salut: com el Covid-19 ha accelerat tot un sector a Catalunya"
6 de maig [+info]
Curs immersiu en ciències de dades per a dones
4 de maig [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC