Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 de març - núm. 786

 
 
Presentació del Pla DonaTIC el 6 de març de 2020
 
Presentació del Pla Dona TIC
 

El divendres 6 de març, la Secretaria de Polítiques Digitals va presentar les línies del Pla DonaTIC per visibilitzar les dones TIC. T'expliquem la jornada.

 
 
Logo BiblioLab
 
Segona convocatòria d’ajuts BiblioLab
 

La Diputació de Barcelona aprova la segona convocatòria BiblioLAB per a persones jurídiques sense ànim de lucre. Fins al 27 d'abril, sol·licituds obertes.

 
 
Imatge per difondre la convocatòria de WIFI4EU
 
Convocatòria #WIFI4EU
 

La iniciativa WIFI4EU obre nova convocatòria el 17 de març per municipis que vulguin disposar de connexió Wi-Fi gratuïta de qualitat.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell del cine fòrum feminista del Punt Òmnia de Servei Solidari

El Punt Òmnia Servei Solidari organitza un cine fòrum feminista

El divendres dia 13 de març a les 11h el Punt Òmnia de Servei Solidari organitza un cine fòrum amb la projecció de la pel·lícula "Pan y Rosas".Tercera convocatòria de #ChicasInTech de la Fundación Esplai

La Fundación Esplai comença la campanya #ChicasInTech

La tercera edició de la campanya #ChicasInTech vol animar més nenes i adolescents a triar vocacions tecnològiques.  
 
NOTÍCIES
 

ACCIÓ presenta l`informe `La robòtica a Catalunya`

147 empreses es dediquen a la robòtica a Catalunya

ACCIÓ publica l'informe 'La robòtica a Catalunya' segons el qual aquestes empreses que ocupen 1.900 persones treballadores facturen 460 milions d’euros.

 

Projecte OdiseIA

Un projecte per a un ús ètic i responsable de la IA

El Observatorio del Impacto Social y Ético de la Inteligencia Artificial (OdiseIA) impulsa el projecte #SumateaOdiseIA per a vigilar que la IA s'utilitzi ètica i responsablement.

 
 
 
AGENDA
 
 
Xerrada 'Preguntes freqüents per a una intel·ligència artificial'
10 de març, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Festa d'inauguració de l'Ateneu de Fabricació Digital de Gràcia
14 de març, Ateneu de Fabricació de Gràcia, Barcelona [+info]
Jornada 'Cocreem BiblioLab'
31 de març, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé , Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC