Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 de novembre - núm. 772

 
 
dones i tic
 
Seguretat, violències i tecnologia
 

Avui, en motiu del 25 de novembre, dia internacional per a l'Eliminació de les violències masclistes, us donem 3 eines per a l'apoderament de les dones a les TIC.

 
 
Imatge del Congrés de Competències Digitals: Eines per a una ciutadania digital
 
Congrés de Competències Digitals
 

El de desembre es celebra el Congrés de Competències Digitals: Eines per una Ciutadania Digital per al desenvolupament d'una ciutadania apoderada digitalment.

 
 
Trobada territorial a l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló el 7 de març de 2019
 
El 19 de desembre ens trobem a Amposta
 

El dijous 19 de desembre, la Xarxa Punt TIC ens trobarem al Punt TIC-Òmnia Amposta, capital de la comarca del Montsià, en una nova jornada territorial. Inscripcions obertes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

CD`s en desús

El Punt TIC de la Biblioteca l'Escorxador col·labora amb la Marató de TV3

El Punt TIC-Biblioteca l'Escorxador de Sant Celoni fa una col·lecta de llibres, CD'S i pel·lícules en bon estat per col·laborar amb la Marató de TV3 d'enguany del 18 al 30 de novembre.Imatge pel curs Tècniques efectives de e-mail màrqueting a Girona Emprèn

Girona Emprèn organitza un curs sobre tècniques efectives d'e-mail màrqueting

Girona Emprèn organitza una sessió formativa sobre e-mail màrqueting per aprendre a fer i gestionar campanyes efectives el dimarts 17 de desembre a les 9.30h. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per il·lustrar l`informe `El sector `smart cities` a Catalunya`

Barcelona, ciutat líder en 'smart city'

L'Agència per a la Competitivitat de l'empresa (ACCIÓ) presenta l’informe 'Smart Cities a Catalunya', que recull xifres i oportunitats del sector. 

 

Imatge del programa Bitbot.cat

El programa Bitbot.cat engega programes formatius

El programa Bitbot.cat, el portal d'activitats STEAM de Catalunya, engega cursos de formació de programació i robòtica per a monitors/es.

 
 
 
AGENDA
 
 
Masterclass en noves tecnologies del Cibernàrium
Del 25 de novembre al 19 de desembre [+info]
Jornada: “La presència del català en el sector digital”
3 de desembre, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Colectic ofereix formacions on line per entitats que vulguin millorar la presència a Internet
Del 1 de gener al 20 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC