Punt TIC

Setmanari Punt TIC
21 d'octubre - núm. 767

 
 
Jornada territorial Ripoll 2019
 
Important: Ajornem la jornada territorial de Tàrrega
 

La jornada territorial Punt TIC al gòTIC de Tàrrega queda ajornada, disculpa les molèsties. Aviat donarem informació d'una nova data. Estigues al cas.

 
 
Premis Dona TIC 2019
 
Coneix algunes guanyadores dels Premis Dona TIC 2019
 

La Gala de lliurament dels Premis Dona TIC 2019 va ser tot un èxit i en aquest vídeo et compartim un resum sobre com ho van viure algunes guanyadores. Mira-ho.

 
 
Trobada territorial a l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló el 7 de març de 2019
 
El 7 de novembre, nova jornada territorial a Valls
 

El dijous 7 de novembre ens trobarem al Punt TIC-Òmnia Casa Caritat de Valls per a parlar sobre innovació social digital. Inscripcions obertes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Recursos educatius per a treballar la Codeweek

Recursos educatius per a treballar la Codeweek

Fins al dia 20 d'octubre es celebra la setmana de la Codeweek a Europa i des de l'Oficina Tècnica et deixem alguns recursos que et poden ser útils per a realitzar activitats. Pren nota!Imatge per difondre el servei d`assessorament i suport digital personalitzat del Punt Òmnia CPS Francesc Palau

L'Òmnia CPS Francesc Palau crea un espai d'assessorament digital

Cada setmana, atendran tres persones que gaudiràn d'un servei d'assessorament i suport digital personalitzat segons les seves necessitats. 
 
NOTÍCIES
 

Fotografia de la ciutat de Barcelona, on es celebrarà la

Barcelona, capital mundial del blockchain

Aquest octubre, Barcelona aborda les tecnologies blockchain i es converteix en l'epicentre mundial amb la "Barcelona Blockchain Week" del 25 al 31 d'octubre a la Casa Llotja de Mar.

 

Segell

El segell Sóc smart reconeix la innovació als municipis

La Generalitat de Catalunya ha creat el distintiu "Sóc smart" per a premiar l'esforç dels ajuntaments en la promoció i aplicació de solucions tecnològiques innovadores per a convertir-se en ciutats intel·ligents.

 

Segell

El segell Sóc smart reconeix la innovació als municipis

Del 19 al 21 de novembre es celebrarà a la Fira de Barcelona l'Smart City Expo World Congressl'esdeveniment referent a nivell mundial en l'àmbit de les ciutats intel·ligents

 

Programa d`activitats de

“Mixtura” engega el seu programa d'activitats

“Mixtura”, la nova comunitat de innovació social a Salt, engega la tardor amb un programa d'acompanyament innovador per a nous projectes d'economia social.

 
 
 
AGENDA
 
 
5è. Nit de la Robòtica
24 d'octubre, Recinte modernista Sant Pau, Barcelona [+info]
TecnoFESC, propostes tecnològiques des de l'economia social i solidària
Del 26 al 27 d'octubre, Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC