Punt TIC

Setmanari Punt TIC
23 de setembre - núm. 764

 
 
Trobada territorial a la Seu d`Urgell el 19 de setembre de 2019
 
Així va ser la trobada territorial a la Seu d’Urgell
 

El dijous 19 de maig, dinamitzadors, dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC vam assistir a una nova trobada territorial a la Seu d’Urgell al Punt TIC-Òmnia La Seu

 
 
Trobada territorial a la Seu d`Urgell el dijous 19 de setembre de 2019
 
Àlbum de fotos | Trobada territorial a la Seu d'Urgell
 

A la Seu d'Urgell ens vam trobar per reflexionar i compartir experiències al voltant de la innovació social digital, la participació ciutadana i el territori. Mira l'àlbum de fotos!

 
 
Jornada territorial al Vallès al gener de 2019
 
[Save The Date] Trobada territorial a Blanes el 10 d'octubre
 

El proper dijous 10 d'octubre ens trobarem de nou en una nova jornada territorial #territoripuntTIC a l'Òmnia Blanes. Et compartirem el programa ben aviat. 

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge del programa ACTIC

En marxa el programa semestral de formació en competències TIC a l'Alta Ribagorça

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça implementa l'acreditació ACTIC, un programa semestral de la Generalitat de Catalunya de formació en competències TIC. Les formacions començaran el 8 d'octubre de 2019.MESH Maker Education Social Hack Òmnia-Verdum Fundació Pare Manel

L'Òmnia Verdum allotja un programa pilot d'aprenentatge digital a Nou Barris

El Punt TIC Òmnia Verdum allotja el MESH, un programa pilot d'aprenentatge digital dirigit a formadors i formadores de joves al Districte de Nou Barris entre els mesos de juliol, setembre i octubre.  
 
NOTÍCIES
 

Imatge del programa Bitbot.cat

Bitbot.cat, el portal d'activitats STEAM de Catalunya

El projecte Bitbot.cat impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, ofereix a escoles i entitats que organitzen activitats STEAM la possibilitat de publicar-les al seu catàleg. 

 

Imatge per difondre el VAG 2019

Video Art Game, l'esdeveniment cultural sobre videojocs i art digital

Els 4 i 5 d'octubre es celebra el Video Art Game (VAG), l'esdeveniment cultural sobre videojocs i art digital on es donarà cita la indústria de l'entreteniment digital.

 

Imatge per a il·lustrar la notícia sobre el Pla STEMcat

Aprovat el Pla STEMcat per potenciar l’interès de l’alumnat en les vocacions científiques i tecnològiques

El Govern de la Generalitat ha aprovat el Pla STEMcat, un programa d'innovació pedagògica per impulsar les vocacions científiques, tecnològiques, d’enginyeria i matemàtiques. Un dels objectius principals és promourevisibilitzar i reconèixer la presència de nenes i dones en aquests estudis.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada: "Per què amb big data podem respondre millor a les necessitats dels ciutadans?"
25 de setembre, Palau Macaya, Barcelona [+info]
Programa ACTIC, d'acreditació en competències TIC a l'Alta Ribagorça
Del 8 d'octubre al 24 de gener, Ed. Formació d'Adults, El Pont de Suert [+info]
Curs sobre enginyeria de dades per a dones
Del 3 de novembre al 13 de desembre, CodeOp, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC