Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de setembre - núm. 761

 
 
Publica activitats al portal web Punt TIC
 
Publica la informació del teu Punt TIC al portal web
 

Arriba setembre i volem que ens expliquis en primera persona quines activitats i propostes hi ha al teu Punt TIC. T'expliquem tots els passos per fer-ho!

 
 
Imatge per il·lustrar la notícia sobre els Premis Dona TIC 2019
 
Presenta candidatura als Premis Dona TIC 2019
 

Les candidatures per als Premis Dona TIC està oberta fins al 16 de setembre 2019 i es lliuraran el dia 8 d’octubre, Dia d’Ada Lovelace.

 
 
Fotografia de la X Jornada Punt TIC i Presó 2019
 
8 Apps educatives per aprendre Realitat Virtual i Augmentada
 

Et descobrim 8 aplicacions de realitat virtual i augmentada i els seus avantatges en el terreny educatiu. Vols conèixer-les per poder provar-les?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taller de robòtica educativa a la Jornada Punt TIC i Presó 2019

Servei de préstec de kits de robòtica per a dinamitzadors i dinamitzadores

La robòtica i la programació educatives ja són una realitat han aterrat amb força a alguns punts de la Xarxa Punt TIC. Conscients de les possibilitats que obre aquest camp, l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC continua oferint el servei de préstec de kits de robòtica per a dinamitzadors i dinamitzadores.Trobada territorial de Catalunya Central 2019

#SaveTheDate: El 19 de setembre, nova jornada territorial a la Seu d'Urgell

El proper dijous 19 de setembre, dinamitzadors, dinamitzadores i d'altres agents de la Xarxa Punt TIC viatjarem cap a la Seu d'Urgell on ens trobarem en una nova jornada territorial. Estem treballant el programa i ben aviat t'informarem sobre els temes que tractarem. La inscripció està oberta, apunta't! 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per difondre el concurs de C0D1NC

El projecte europeu C0D1NC llença un concurs per a fomentar la programació educativa

C0D1NC és un projecte europeu que posa en relació les escoles amb entitats expertes en la programació educativa. Han obert un concurs per a donar a conèixer la metodologia d’aprenentatge i els recursos que ofereix.

 

Paloma Valdivia, responsable Punt TIC de Palau-solità i Plegamans

Entrevista a Paloma Valdivia, responsable Punt TIC de Palau-solità i Plegamans

La Paloma Valdivia va néixer al Perú però ja fa 10 anys que viu a Palau-solità i Plegamans on treballa com a responsable del punt TIC. Transcrivim l'entrevista que li van fer a elButlletí, el butlletí d’informació municipal del territori.

 
 
 
AGENDA
 
 
Projecte WEMIN: Curs d'informàtica i cultura local per a dones migrades i refugiades
Del 17 de setembre al 12 de desembre, Òmnia Colectic-Raval, Barcelona [+info]
Jornada sobre ciberseguretat "YOU HAVE BEEN HACKED - Confies en la teva seguretat?"
2 d'octubre, Palau Robert, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC