Punt TIC

Setmanari Punt TIC
29 de juliol - núm. 760

 
 
Katrina Walker, CEO i fundadora de CodeOp
 
CodeOp: una escola de programació per a dones a Barcelona
 

Katrina Walker, CEO i fundadora de CodeOp, i Almudena Canalejo, ex alumna, ens parlen de l'activitat i els programes de CodeOp per a fomentar l'empoderament de les dones a l'àmbit tecnològic.

 
 
 
Premis Dona TIC 2019
 
#SaveTheDate: Lliurament dels Premis Dona TIC 2019
 

Els Premis Dona TIC busquen donar visibilitat a dones i nenes de l'àmbit tecnològic. La gala de lliurament de premis de l'edició 2019 es celebrarà el 8 d'octubre, dia de l'Ada Lovelace, a les 18h a la Sala Barts de Barcelona.

 
 
Imatge per il·lustrar la notícia sobre la convocatòria a ciutats de Catalunya a sumar-se a la propera Mobile Week
 
Convocatòria a ciutats de Catalunya a sumar-se a la Mobile Week
 

Mobile World Capital i el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat, obren una convocatòria a ens municipals i consells comarcals per a ampliar la presència de la Mobile Week arreu del territori català. La data límit és fins el 15 de setembre.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taller d`iniciació a la robòtica educativa a la Fundació Akwaba

Experimentant amb la robòtica educativa a l'Òmnia Fundació Akwaba

El Punt Òmnia ha realitzat durant els mesos de primavera, un projecte d'iniciació a la robòtica educativa per a adults i infants gràcies al servei de préstec de material de la Xarxa Punt TIC.Imatge de la peça audiovisual que ha realitzat al juliol de 2019 el jovent de l`Omnia Verdum sobre obre els estereotips de gènere

Una peça audiovisual per a reflexionar sobre els estereotips de gènere

Els i les joves de l'Òmnia Verdum han realitzat durant el mes de juliol una peça audiovisual per a reflexionar sobre els estereotips de gènere i les diferents violències que viuen les dones al seu dia a dia. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge de la campanya

Aquest estiu, practica els hàbits cibersaludables

El programa Internet Segura de la Generalitat de Catalunya ens anima a practicar els hàbits cibersaludables per navegar sense riscos a Internet. Realitzen una xerrada sobre la temàtica dins la Mobile Week Catalunya el diumenge 11 de juliol.

 

Imatge per a difondre el Full Stack Fest 2019

Una cita amb els i les millors professionals de la indústria del software

Del 3 al 6 de setembre, es celebra a Sitges la 5a edició del Full Stack Fest, una fira on es donaran cita els i les millors líders de l'escena tecnològica emergent.

 
 
 
AGENDA
 
 
GrausTIC organitza un esdeveniment per l'apoderament tecnològic de la ciutadania
25 de setembre, CosmoCaixa Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC