Punt TIC

Setmanari Punt TIC
01 de juliol - núm. 755

 
 
Imatge de la Jornada de l`Internet Social #JdIS 2019
 
Quines persones i projectes trobaràs a la #JdIS 2019?
 

Et presentem persones i projectes amb els quals podràs parlar durant l'espai de networking i aprofundir en diverses temàtiques que abordarem a la trobada. Fes un cop d'ull i no et perdis cap detall abans de la jornada!

 
 
Imatge per il·lustrar l`avís
 
Darrer avís per a inscriure's a la #JdIS 2019
 

Encara no t'has inscrit a la #JdIS 2019? Tens fins a demà per a fer-ho! Participa en la jornada el dijous 27 de juny. Parlarem de ciutadania, transformació digital, reptes socials i les seves solucions d’innovació social. T'hi esperem!

 
 
X Jornada Punt TIC i Presó
 
VIDEO | Així va ser la X Jornada Punt TIC i Presó
 

La Jornada Punt TIC i Presó ha arribat a la seva desena edició! Un any més, la trobada s'ha convertit en un espai d'aprenentatge i intercanvi d'experiències i projectes entre els més de 80 professionals de la dinamització digital.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Punt Òmnia Associació de Veïns el Xup de Manresa

Primera sessió presencial del procés participatiu del programa Òmnia

La primera sessió presencial del nou procés participatiu es celebrarà el proper 9 de juliol de 16-18.30h al Punt Òmnia Associació de Veïns el Xup de Manresa.Mobile Week Ribera d`Ebre

Nous usos de la realitat augmentada a les biblioteques al 4t Mobile Day a la Ribera d’Ebre

Les biblioteques de Garcia, Tivissa i Móra d’Ebre realitzaran el proper divendres 28 de juny una activitat de foment de la realitat augmentada. 
 
NOTÍCIES
 

Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2019

Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2019

El 18 de juliol, el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) donarà a conèixer l'onzena edició del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya. Serà a les 18.00 hores, a l’auditori de l’edifici Disseny Hub de Barcelona.

 

Imatge per difondre l`enquesta

Barcelona Digital Talent vol diagnosticar el mercat del talent digital de Barcelona

El Diccionari de Digital Occupational Titles (ddot) del Barcelona Digital Talent és un estudi que diagnostica el mercat del talent digital de Barcelona posant en relació posicions de treball digitals i estudis formatius. Estan realitzant una enquesta per a empreses i centres educatius i demanen la col·laboració.

 
 
 
AGENDA
 
 
Esdeveniment: Ets dona i vols fer un salt cap al món tecnològic?
26 de juny, Spaces Co-Working , Barcelona [+info]
Presenten el primer llibre escrit per un algoritme dins el Fòrum Edita 2019
4 de juliol, Barcelona School of Management [+info]
Conferència: Cultura 4.0 Estratègies digitals per a l'art i la cultura en un món hiper connectat
10 de juliol, The Valley Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC