Punt TIC

Setmanari Punt TIC
15 d'abril - núm. 745

 
 
Persones voluntàries que van fer de jurat en una edició anterior del Technovation
 
Espiral busca persones voluntàries per a la final catalana del Technovation
 

Necessiten tant persones que donin un cop de mà amb la logística i organització de l'esdeveniment, com expertes que hi participin com a jurat valorant els projectes dels equips de nenes i joves. La final tindrà lloc l'1 de juny i aplegarà a les més de 400 participants catalanes en el repte tecnològic i d'emprenedoria social.

 
 
Jornada Territorial Catalunya Central
 
VIDEO | Jornada Territorial de la Catalunya Central
 

Ja teniu disponible el vídeo de la tercera trobada #TerritoriPuntTIC: la que va tenir lloc a Ripoll el 4 d'abril i que va aplegar a dinamitzadors i dinamitzadores de la Catalunya Central. Us convidem a veure algunes de les millors imatges del dia i escoltar la valoració en boca dels i les seves protagonistes. Recordeu que també teniu disponible la crònica i l'àlbum de fotografies.

 
 
`Distributed intelligence. Smarter together` és el lema de la 15a edició de l`e-week
 
L'e-week 2019 s'estén entre els mesos d'abril i maig
 

Encara que el nom de la iniciativa faci referència a la durada d'una setmana, la quinzena edició de l'e-week ha estat inaugurada el 9 d'abril i s'allargarà fins al 14 de maig. Sota el lema 'Distributed intelligence. Smarter together' (Intel·ligència distribuïda. Més intel·ligents plegats), la UVic-UCC proposa un ampli programa d'activitats sobre tecnologia digital.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Diada de Sant Jordi a la Rambla del Raval

Al Raval celebraran els 20 anys del projecte Òmnia, en el marc de la diada de Sant Jordi

Els Punt TIC - Òmnia del barri del Raval de Barcelona es preparen per a una de les activitats culturals i comunitàries més importants de l'any: la diada de Sant Jordi! Aquesta 16a edició té un sentit encara més especial per a ells, ja que, celebraran el 20è aniversari de l'arribada del projecte Òmnia al Raval.Logotip sobre impressió 3D a l`Òmnia Girona

Girona Emprèn i l'Òmnia Girona faciliten l'accés a la impressió 3D a projectes emprenedors

Les persones emprenedores assessorades pel servei Girona Emprèn de l'Ajuntament de Girona poden sol·licitar realitzar una impressió 3D dels seus projectes o dissenys, gràcies a una col·laboració amb l'Òmnia Girona, que compta amb eines de fabricació digital. 
 
NOTÍCIES
 

Nonprofit Tech for Good llança l`Enquesta Mundial de Tecnologia per a les ONG 2019

Quin ús fan les ONG de les tecnologies i Internet?

Això és el que vol esbrinar l'organització internacional Nonprofit Tech for Good. Demana a les entitats no lucratives d'arreu respondre una enquesta sobre com aprofiten les tecnologies i Internet, per tal d'extreure'n conclusions, fer comparatives entre diferents estats i oferir recomanacions a les organitzacions.

 

Cartell de la `Install Party 2019` de Mataró

Els treballs de recerca, protagonistes de la 'Install Party' que organitza el TecnoCampus

El TecnoCampus acollirà divendres 3 de maig la cinquena edició de la 'Install Party', una activitat que reuneix estudiants, centres educatius i empreses per posar en comú treballs i projectes tecnològics.

 
 
 
AGENDA
 
 
Coworking Spain Conference 2019
Del 24 al 25 d'abril, Auditori de la Diputació d'Alacant [+info]
22a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
27 d'abril, Punt Multimèdia, Barcelona [+info]
Install Party 2019 a Mataró
3 de maig, Tecnocampus, Mataró [+info]
Iniciació a la robòtica
Del 8 al 15 de maig, Telecentre Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
Jornada Programa 2019
25 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC