Punt TIC

Setmanari Punt TIC
08 d'abril - núm. 744

 
 
Foto de grup dels i les participants de la trobada territorial de Ripoll
 
Crònica i fotografies de la trobada territorial de la Catalunya Central
 

Dinamitzadors i dinamitzadores de Sant Bartomeu del Grau, Callús, Manlleu, Centelles, Santa Eugènia de Berga i Ripoll van participar dijous 4 d'abril a la trobada territorial Punt TIC de la Catalunya Central. Va ser una jornada molt enriquidora i de retrobaments! Us expliquem com va anar i us compartim algunes imatges de la jornada.

 
 
Cartell de l`exploració de dades del projecte `Dades X Visualitzar X Violència X Dones`
 
Una web recollirà dades obertes sobre la violència masclista i els recursos públics per fer-li front
 

Iniciativa Open Data i Iniciativa Barcelona Open Data impulsen el projecte 'Dades X Visualitzar X Violència X Dones', que busca aportar a l'opinió pública dades objectives, referenciades i oficials sobre la violència de gènere. Han posat en marxa una 'dataton' en línia i convoquen una exploració de dades el 8 d'abril.

 
 
Imatge de difusió de la Coworking Spain Conference 2019
 
Més del 50% dels ponents de la Coworking Spain Conference 2019 seran dones
 

En la seva vuitena edició, la conferència que aplega a la comunitat 'coworking' de l'Estat espanyol fa una aposta per la igualtat de gènere i el 53'8% dels ponents seran dones. Tindrà lloc el 24 i 25 d'abril, a l'Auditori de la Diputació d'Alacant, sota el lema 'Redefinint el sector'.

 
 
 
 
LA XARXA
 

L`Òmnia Tria impulsa l`activitat ‘Lego Mindstorm’ amb joves

L'Òmnia Tria impulsa l'activitat ‘Lego Mindstorm’ amb joves

16 joves del taller 'Construeix-te' de la Fundació Comtal (projecte que afavoreix la inserció laboral dels joves d’entre 16 i 21 anys que ni estudien ni treballen) han tingut l'oportunitat de crear el seu propi robot a l'Òmnia Tria. Han comptat amb el suport d'un equip de professorat de La Salle Catalunya i alumnes del Projecte d'Investigació Cooperatiu (PIC) del mateix centre.Jornada de dinamització de la Internet Social 2018

Crida per presentar projectes en la JdIS 2019!

Us recordem que estem buscant dinamitzadors/ores Punt TIC que vulguin presentar projectes en la pròxima edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social, que tindrà lloc el 27 de juny de 2019, a L'Hospitalet de Llobregat. Hem avançat la JdIS al mes de juny, per tal que les persones dinamitzadores hi trobeu inspiració per preparar el curs 2019-2020 amb la innovació social digital en ment. 
 
NOTÍCIES
 

Nou logotip del Premi Espiral

Convocat el XIII Premi Espiral

En aquesta tretzena edició el Premi Edublogs passa a anomenar-se Premi Espiral, amb la voluntat de destacar que darrere dels blogs educatius premiats hi ha les persones que fan possible la innovació a les aules. El període per presentar-hi experiències està obert fins a l'1 de maig de 2019.

 
 
 
AGENDA
 
 
Exploració de dades del projecte 'Dades X Visualitzar X Violència X Dones'
8 d'abril, Cibernàrium - Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Presentació de l'estudi sobre clàusules d’accessibilitat digital en els processos de compra pública innovadora
9 d'abril, Cibernàrium - Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Optimitza la teva pàgina de Facebook per aconseguir més donatius
9 d'abril, Oxfam Intermón, Barcelona [+info]
Fira de l'Ocupació de l'ICAB
11 d'abril, Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) [+info]
Coworking Spain Conference 2019
Del 24 al 25 d'abril, Auditori de la Diputació d'Alacant [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC