Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 de març - núm. 742

 
 
Formació sobre cultura `maker` a la trobada territorial del Baix Llobregat
 
Dinamitzadors/ores de la Catalunya Central es trobaran el 4 d'abril, a Ripoll
 

El Punt TIC - Òmnia La Devesa del Pla de Ripoll acollirà la jornada, que es desenvoluparà en horari de matí. L'objectiu és que les persones dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC de Catalunya Central puguin compartir experiències i generar sinergies. La inscripció ja està oberta!

 
 
ITworldEdu 2019
 
Obert el període d'inscripció de l'ITworldEdu 2019
 

La nova edició del congrés sobre innovació tecnològica en l'àmbit educatiu tindrà lloc el 16 i 17 de maig. Hi parlaran sobre com les TIC poden respondre a les necessitats d'aprenentatge amb una vocació de servei a tot l’ecosistema educatiu. Fins al 13 d'abril es podran comprar les entrades amb descompte 'Early bird'.

 
 
Convocats els Premis Apps&IoT 2019
 
Convocats els Premis 'Apps&IoT for citizens 2019'
 

La Diputació de Barcelona convoca els Premis 'Apps&IoT for citizens', amb l'objectiu de fomentar la creació de serveis i aplicacions relacionats amb projectes innovadors d'internet de les coses (IoT). S'atorgaran dos premis, amb una dotació econòmica de 4.000 euros i 2.000 euros.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logotip del projecte `Open AE`

Colectic demana la col·laboració de persones dinamitzadores per a un projecte europeu

Hauran de participar en un 'focus group' que pretén descobrir quines necessitats formatives tenen les persones formadores i dinamitzadores digitals. La crida forma part del projecte europeu 'Open AE', en què participa l'entitat, i que busca promoure el programari lliure en l'àmbit de l'educació no formal per a adults.Participants en el Punt TIC de l`Alta Ribagorça

Formació en competències digitals per a la recerca de feina, al Punt TIC de l'Alta Ribagorça

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça i el Punt TIC del Pont de Suert col·laboren per oferir als i a les joves formació en competències digitals per a l'ocupació. La proposta està composta per diferents sessions, que s'estan realitzant des de principis de març. La sessió d'aquesta setmana, s'emmarcarà en la campanya europea ALL DIGITAL Week 2019. 
 
NOTÍCIES
 

Laia Serra i Núria Vergés en la jornada `Ciberviolències i participació política de les dones`

Crònica i vídeos de la jornada 'Ciberviolències i participació política de les dones'

Calala Fondo de Mujeres i Pikara Magazine, organitzadores de l'esdeveniment, han compartit als seus portals web un resum d'allò que es va parlar a la jornada, celebrada al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el passat 5 de març.

 
 
 
AGENDA
 
 
Treure profit dels dispositius mòbils
Del 3 al 10 d'abril, Telecentre Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
Trobada territorial de Catalunya Central
4 d'abril, Punt TIC - Òmnia La Devesa del Pla, Ripoll [+info]
V Jornada de robòtica educativa RoboTAC
6 d'abril, FAB Casa del Mig - Punt Multimèdia, Barcelona [+info]
Fira de l'Ocupació de l'ICAB
11 d'abril, Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC