Punt TIC

Setmanari Punt TIC
08 d'octubre - núm. 719

 
 
Jornada de la Internet Social 2018
 
Tens dos minuts i mig? Aquí tens el vídeo de la JDIS 2018!
 

Després de l'àlbum amb les imatges i la recopilació de piulades... arriba el vídeo de la Jornada de la Internet Social 2018! Dos minuts i 36 segons que recullen alguns dels millors moments de la trobada dels i les dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC, i que per primer cop s'ha celebrat a l'espai Bital de L'Hospitalet de Llobregat.

 
 
Il·lustració amb noies i tecnologia
 
Nou cicle formatiu de l'Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai
 

Entre els mesos d'octubre i novembre, l'Acadèmia de Telecentres de la Fundación Esplai ofereix tres cursos en línia sobre tecnologia i perspectiva de gènere, violència de gènere entre joves i metodologies d'innovació social. Avui, 8 d'octubre, tanquen inscripcions i els cursos comencen el dilluns 15.

 
 
Infants participant en l`Scratch Day
 
Descomptes en el curs en línia sobre seguretat TIC de la UOC
 

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitza entre octubre i novembre el curs en línia 'Seguretat a la Xarxa: La seguretat TIC en la infància'. Oferim descomptes del 50% i algunes places gratuïtes en aquesta formació. Si us interessa, contacteu amb l'Oficina de Dinamització!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Portàtil amb la presentació de la conferència `TIC, robots i xarxes socials: cal un debat ètic`

Us compartim les presentacions de la Jornada de la Internet Social 2018!

Al blog de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018 hem aplegat una introducció a cada un dels tallers i ponències que hi van tenir lloc, amb les seves presentacions. També hi trobareu una presentació amb moltes de les persones que hi vam participar. Doneu-li un cop d'ull!Il·lustració sobre Internet i eines 2.0

Colectic engega noves càpsules formatives sobre comunicació social

Des de Colectic animen les entitats del Tercer Sector a apostar per la comunicació social. Així, els mesos d'octubre i novembre ofereixen càpsules formatives en línia sobre canals de comunicació persona a persona, infografies, creació de materials atractius de formació i difusió, i comunicació 2.0 per a entitats. 
 
NOTÍCIES
 

Infografia amb informació de la 5a edició del Concurs d`idees innovadores per a reptes socials

5a edició del Concurs d'idees innovadores per a reptes socials

El certamen pretén identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d'idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial. S'hi poden presentar projectes fins al 19 d'octubre de 2018.

 

Premi Dona TIC 2018

El Premi 12x12 Dona TIC 2018 busca dones de l'àmbit TIC!

Organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l'associació Tertúlia Digital, els guardons volen reconèixer i donar visibilitat a dones que estan tenint un paper cabdal en l'àmbit tecnològic i, així, animar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. S'hi podran presentar candidatures fins al 15 de novembre de 2018.

 
 
 
AGENDA
 
 
Cursos en línia del Punt TIC de l'Alta Ribagorça
Del 9 d'octubre al 25 de gener, Telecentre Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
Data for Good Barcelona
10 d'octubre, WeWork, Barcelona [+info]
Cicle de conferències Robots: Els humans i les màquines
Del 10 d'octubre al 27 de novembre, CosmoCaixa Barcelona [+info]
Barcelona Grad Cohort Workshop
Del 18 al 19 d'octubre, Campus Nord de la UPC, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC