Punt TIC

Setmanari Punt TIC
17 de setembre - núm. 716

 
 
Llancem l`espot promocional de la Jornada de la Internet Social 2018!
 
Llancem l'espot promocional de la Jornada de la Internet Social 2018!
 

Tenim data, tenim espai, tenim programa i tenim ponents. Ara, només hi faltes tu! Afanya't i inscriu-te a la Jornada de la Internet Social 2018! Tindrà lloc dijous 27 de setembre, a l'Espai Bital, un nou equipament de la Generalitat de Catalunya. Vols veure com és? Mira't l'espot de la jornada!

 
 
Imatge èTIC 2018
 
L'èTIC 2018 tindrà lloc el 20 de setembre, sota el títol 'Estat de setge digital'
 

L'Ateneu Barcelonès acollirà la jornada èTIC 2018, que tindrà lloc dijous 20 de setembre, a les 19.00 hores. Sota el títol 'Estat de setge digital', la jornada partirà dels fets que es van produir ara fa un any en l'àmbit tecnològic i digital, quan l'Estat espanyol va intentar impedir la celebració del referèndum de l'1 d'octubre.

 
 
WordCamp Barcelona 2018
 
La comunitat WordPress es reunirà a Barcelona el 5 i 6 d'octubre
 

Les WordCamps són conferències informals que organitzen membres locals de la comunitat WordPress, un programari de codi obert que utilitzen més de 75 milions de llocs web i blogs per publicar continguts. Barcelona n'acollirà una el 5 i 6 d'octubre, a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.
 

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell de la Sant Feliu Maker League

Sant Feliu Maker League busca solucions per a dos reptes relacionats amb l'aigua

El concurs comença el 20 de setembre i inclou tallers de Design Thinking, Elevator Pitch, impressió 3D i prototipatge, entre altres. Les persones participants pensaran solucions per fer de les fonts públiques un factor de cohesió social i per optimitzar el consum d'aigua en l'agricultura.Logotip del Punt TIC de l`Alta Ribagorça

Nova oferta de cursos en línia del Punt TIC de l'Alta Ribagorça

Aprendre ofimàtica, a crear blogs i a editar imatges digitals o preparar la prova ACTIC. Tot això podran fer les persones que participin en les formacions en línia que ofereix el Punt TIC de l'Alta Ribagorça, situat a Pont de Suert. 
 
NOTÍCIES
 

Cartell promocional de la segona edició del curs de desenvolupament web de Factoría F5

Factoría F5 llança la segona edició de la seva formació intensiva en desenvolupament web

Es tracta d'un curs gratuït, de set mesos de durada i que s'impartirà de manera presencial a Barcelona. S'adreça a persones en situació de vulnerabilitat i els ofereix la possibilitat de formar-se en programació web. S'hi podran presentar candidatures fins al 31 d'octubre de 2018 i la formació començarà el 23 de novembre.

 

Braç robòtic

Últims dies per participar en els Premis 'Nit de la Robòtica'

Pretenen destacar, d'una banda, la trajectòria professional d’una persona o un col·lectiu i, d'una altra, un projecte innovador. El període per presentar-hi candidatures estarà obert fins al 22 de setembre de 2018 i els premis es lliuraran a la Nit de la Robòtica, el 25 d'octubre.

 
 
 
AGENDA
 
 
Treu-li suc al teu smartphone
Del 19 de setembre al 21 de novembre, Can Magarola, Lliçà de Vall [+info]
15a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
22 de setembre, Colectic, Barcelona [+info]
Jornada de dinamització de la Internet Social 2018
27 de setembre, Espai Bital, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
WordCamp Barcelona 2018
Del 5 al 6 d'octubre, Edifici Històric de la Universitat de Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC