Punt TIC

Setmanari Punt TIC
25 de juny - núm. 707

 
 
Entrevista Women In Mobile
 
"És indispensable que hi hagi dones dissenyant les prioritats de la tecnologia"
 

Women in Mobile és una comunitat formada per 200 dones, majoritàriament de Barcelona, que treballen al sector tecnològic. Vol esdevenir un espai per crear referents per a nenes i joves alhora que incrementar la presència de dones en esdeveniments TIC. Es tracta de trencar la percepció d'un "món irreal", on les dones no existeixen, segons la seva cofundadora Celia Díaz-Pardo.

 
 
Logotip dels ALL DIGITAL Awards
 
Vols que et reconeguin com el millor dinamitzador/a digital d'Europa?
 

Si et presentes als ALL DIGITAL Awards explicant la tasca que realitzes, això serà possible. A més, podràs viatjar a Brussel·les per participar en l'ALL DIGITAL Summit i recollir el premi. També existeixen altres categories: "changemaker" digital, projecte en cooperació, recurs digital i història digital sobre ciutadania global. El període per presentar candidatures tanca el 31 de juliol.

 
 
Participants en una edició anterior de l`SmartCAT Challenge
 
Avui s'engega una nova edició de l'SmartCAT Challenge
 

Aquesta iniciativa, promoguda per la Secretaria de Telecomunicacions Ciberseguretat i Societat Digital i l'Ajuntament de Sabadellbusca solucions tecnològiques per als reptes que plantegen els municipis en els àmbits de medi ambient, comerç i turisme, seguretat ciutadana i acció social. Els detalls de la nova edició s'han donat a conèixer aquest matí en un acte celebrat a Barcelona i s'ha engegat el concurs.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Presentació de l`Associació de professionals de la Dinamització Social Digital a la JdIS 2017

El 30 de juny, assemblea de l'associació de dinamització TIC

L'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital convida els seus socis i sòcies i altres persones interessades a participar en una trobada oberta sobre el present i futur d'aquesta professió i a la seva assemblea general ordinària. Totes dues tindran lloc dissabte 30 de juny, a l'espai veïnal Calàbria 66, Barcelona.La piràmide dels aliments

L'alimentació saludable i Ies TIC, de la mà a l'Alta Ribagorça

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça i el Servei d’Atenció Diürna de l'Alta Ribagorça han col·laborat en una activitat per fomentar l'alimentació saludable. Els nens i nenes van gaudir de jocs digitals i van fer cerques a Internet, per informar-se i prendre consciència sobre la importància de l'alimentació. 
 
NOTÍCIES
 

Logotip

"Estàs ON?", tallers TIC per a noies a les biblioteques de Barcelona

Les Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa engeguen la segona edició del programa "Estàs ON?", que oferirà al llarg del mes de juliol tallers de tecnologia i creativitat adreçats a noies d'entre 6 i 12 anys

 

Xocant punys

EduTECH Emprèn, formació i acompanyament per a projectes emprenedors sobre e-learning

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ofereix 125 hores de formació subvencionada a les persones amb idees de prototip o servei que innovin en l'àmbit de l’aprenentatge i les noves tecnologies. Ho fa a través del programa d'acceleració EduTECH Emprèn. Inscripció oberta fins al 15 de juliol.

 

Subvenció europea WIFI4EU

La primera convocatòria del pla WIFI4EU s'ajorna fins a la tardor de 2018

A principis d'any, la Comissió Europea va donar a conèixer la subvenció europea WIFI4EU, que ofereix als organismes públics connexió WI-FI gratuïta en biblioteques, parcs, places, edificis oficials, centres de salut, etc. La primera convocatòria per presentar-hi sol·licituds estava programada el maig de 2018, però ha estat ajornada a la tardor.

 
 
 
AGENDA
 
 
Campus tecnològic Tria: Tasta la robòtica amb Arduino&Scratch
Del 25 de juny al 6 de juliol, Òmnia Tria, Barcelona [+info]
Càpsula formativa: Economia Social i Economia Col·laborativa
26 de juny, ICAB, Barcelona [+info]
Seminari "Eines web: El gestor de continguts"
Del 27 de juny al 24 de juliol, En línia [+info]
Assemblea i trobada oberta de l'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital
30 de juny, Calàbria 66, Barcelona [+info]
Seminari d'Educació Mediàtica
Del 2 al 5 de juliol, Escola d’Art la Industrial. Recinte Escola Industrial, Barcelona [+info]
Campus Júnior de la UPF
Del 2 al 13 de juliol, Campus de Poblenou de la UPF, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC