Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de juny - núm. 706

 
 
JdIS 2017
 
Tenim data i lloc per a la Jornada de la Internet Social 2018!
 

Agafeu l'agenda i reserveu-vos el 27 de setembre per retrobar-vos amb els companys i companyes de la Xarxa Punt TIC. Pensem que no hi ha millor manera de començar el curs que compartint i aprenent en una nova edició de la JdIS! Serà una trobada de matí i tarda i tindrà lloc a l'Espai Bital, un nou equipament de la Generalitat de Catalunya a L'Hospitalet de Llobregat.

 
 
IX Jornada Punt TIC i Presons
 
Vídeo de la IX Jornada Punt TIC i Presó!
 

Després del recull de piulades i l'àlbum de fotografies... avui us compartim el vídeo amb les millors imatges en moviment de la IX Jornada Punt TIC i Presó, que va tenir lloc el passat 6 de juny a Barcelona. Tant si vau venir com si no, us animem a veure en només dos minuts alguns dels millors moments de la jornada, incloses entrevistes a alguns dels talleristes!

 
 
Presentació de l`Associació de professionals de la Dinamització Social Digital a la JdIS 2017
 
El 30 de juny, assemblea i trobada oberta de l'associació de dinamització TIC
 

L'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital convida els seus socis i sòcies i altres persones interessades a participar en una trobada oberta sobre el present i futur d'aquesta professió i a la seva assemblea general ordinària. Totes dues tindran lloc dissabte 30 de juny, a l'espai veïnal Calàbria 66, Barcelona.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell del II Concus de microrelats

II Concurs de microrelats "Les Dones i els Barris"

La Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya (FAVIBC), que gestiona diversos Punts Òmnia, organitza la segona edició del certament "Les Dones i els Barris". S'hi pot participar fins al 8 d'octubre de 2018, amb microrelats que donin a conèixer el paper de les dones als barris.Crida per acollir una Moonhackathon

Voleu acollir un esdeveniment Moonhack i formar part d'un rècord mundial?

El 15 d'agost de 2017, 28.575 infants i joves de 20 països diferents van estar programant, tot responent a una crida de Code Club Australia. Enguany, aquest esdeveniment de programació anomenat Moonhack se celebrarà el 20 de juliol, una data més adient per als Punt TIC per poder sumar-se a la iniciativa. Us hi animeu? 
 
NOTÍCIES
 

Un grup de joves amb ordinadors

Campus Júnior de la UPF

Amb aquests cursos d'estiu la Universitat Pompeu Fabra (UPF) pretén acostar la universitat a estudiants d'ESO, batxillerat i cicle formatiu de grau mitjà. Inclou quatre propostes formatives, una de les quals és específica per a noies.

 
 
 
AGENDA
 
 
Campus tecnològic Tria: Tasta la robòtica amb Arduino&Scratch
Del 25 de juny al 6 de juliol, Òmnia Tria, Barcelona [+info]
Seminari "Eines web: El gestor de continguts"
Del 27 de juny al 24 de juliol, en línia [+info]
Assemblea i trobada oberta de l'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital
30 de juny, Calàbria 66, Barcelona [+info]
Campus Júnior de la UPF
Del 2 al 13 de juliol, Campus de Poblenou de la UPF, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC