Punt TIC

Setmanari Punt TIC
30 d'abril - núm. 700

 
 
Paloma Valdivia
 
Paloma Valdivia: "L'èxit d'un telecentre depèn de que el dinamitzador sigui un líder al seu territori"
 

La Paloma Valdivia és un dels agents més actius a la Xarxa Punt TIC. Dinamitzadora del Punt TIC de Pala-solità i Plegamans, acaba de presentar la seva tesi doctoral sobre el capital social dels telecentres. En una entrevista en vídeo, ens explica algunes de les seves conclusions.

 
 
Activitat de robòtica organitzada per Colectic
 
491 persones i entitats s'han sumat a la campanya #NoiesTIC
 

Amb motiu del Dia Internacional de les Nenes en les TIC, l'estratègia SmartCAT de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa Punt TIC hem impulsat una campanya a Twitter per motivar les joves a triar carreres tecnològiques. Ha estat tot un èxit, amb 896 missatges encoratjadors, que han aconseguit 132 mil impressions.

 
 
10 beques per a la formació
 
10 beques per a la formació "Java Web & Mobile Developer" d'Ubiqum
 

L'estratègia SmartCAT de la Generalitat de Catalunya i Ubiqum Code Academy han llançat les beques "Women Who Code", en el marc del Dia Internacional de les Nenes en les TIC. S'adrecen a dones d'entre 22 i 30 anys i ofereixen un 25% de descompte en un curs intensiu de desenvolupament web.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Portada de la Guia Formativa del CTC Masquefa d`abril a juliol de 2018

Noves formacions al CTC Masquefa

Al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa ja tenen preparada l'oferta formativa dels mesos d'abril, maig, juny i juliol. Han publicat la seva Guia Formativa, que inclou cursos en els àmbits de les TIC, l'ocupació i el món de l'empresa.Un moment de la gravació del film

L'Òmnia de Badia del Vallès, protagonista d'un film

Han aparegut al diari Ara, a BTV, a mitjans de comunicació locals... L'Òmnia Badia del Vallès gaudeix d'un moment esplèndid per un motiu encara més esplèndid: haver fet una pel·lícula amb noies joves sobre l'assetjament entre iguals. 
 
NOTÍCIES
 

Cerimònia dels mSchools Student Awards 2017

Convocats els mSchools Student Awards 2018

Aquest certamen reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar, en el marc del programa mSchools i les seves diferents iniciatives. Compta amb tres categories: App education, Mobile History Map i Scratch Challenge.

 

Il·lustració per difondre el premi #SaferInternet4EU

Convocatòria per participar en els pemis #SaferInternet4EU

Aquests premis reconeixeran eines, serveis, recursos i iniciatives que promoguin la seguretat en línia i l'alfabetització mediàtica entre els infants, pares, mares i professorat. S'hi poden presentar candidatures fins al 15 de maig.

 
 
 
AGENDA
 
 
Som noies, som TIC
3 de maig, Campus Cappont de la UdL, Lleida [+info]
VII Jornada d'Inclusió Digital
5 de maig, Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. Edifici II [+info]
Girls in ICT Day a la Facultat d'informàtica de Barcelona de la UPC
17 de maig, FIB - Edifici B6 del Campus Nord, Barcelona [+info]
Coworking Spain Conference 2018
Del 17 al 18 de maig, Impact Hub Madrid [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC