Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 d'abril - núm. 697

 
 
IT Academy
 
Barcelona Activa llança IT Academy, amb cursos de programació i anàlisi de dades
 

En els dos anys vinents, 756 mil llocs de treball del sector TIC a Europa quedaran sense cobrir-se, per manca de professionals. Davant aquesta realitat, Barcelona Activa ofereix la possibilitat de formar-se en els perfils TIC que més demanen les empreses de Barcelona.

 
 
Crida per participar en el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018
 
Crida per participar en el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018
 

13.794 empreses i 103.300 persones treballadores conformen el sector tecnològic a Catalunya. Són dades del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017. Ara, preparen la nova edició i fan una crida tant a empreses del sector TIC com a empreses d'altres àmbits que necessitin proveïdors tecnològics perquè hi participin.

 
 
Trofeus i pòsters dels EQUALS in Tech Awards
 
EQUALS in Tech Awards busquen iniciatives innovadores per superar l'escletxa digital de gènere
 

Està en marxa la convocatòria 2018 d'aquests reconeguts premis internacionals, que organitza EQUALS Global Partnership. L'accés de les dones a la tecnologia, la promoció de les habilitats, el lideratge de les dones i els projectes de recerca són les quatre categories dels premis.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logotip del Consell Comarcal Alt Penedès

Cursos per a persones emprenedores al Consell Comarcal de l'Alt Penedès

El Punt TIC del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ofereix a les persones emprenedores la possibilitat de formar-se en disseny de campanyes d’email màrqueting o gestió de xarxes socials, entre altres. Ho fa amb monogràfics d'un o diversos dies de durada.Il·lustració d`un noi amb una pancarta-pantalla a la mà

Nova formació per a persones dinamitzadores: Participació digital segura

L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb la Xarxa Punt TIC, ofereix una formació adreçada a persones formadores que vulguin introduir en les seves activitats conceptes de participació i drets digitals tot seguint pautes de seguretat i privacitat. Inscripció oberta! 
 
NOTÍCIES
 

Equip participant del RoboCAT 2016

Més de 200 concursants d'arreu de Catalunya participen en la RoboCAT 2018

El 7 i 14 d'abril i el 5 de maig són les dates clau del Campionat de Robòtica de Catalunya. Les dues primeres són les dates dels tornejos de Barcelona i Girona, on participen 20 i 25 equips, respectivament. L'última, el dia que se celebrarà la Gran Final a Platja d'Aro.

 

Conferència a Barcelona STEAMConf 2018

Barcelona STEAMConf 2018 se centrarà en la figura d'Ada Lovelace

En la seva quarta edició, les jornades Barcelona STEAMConf destacaran la importància d'implementar programes i recursos que permetin contribuir a minimitzar l'escletxa digital de gènere i promoure la igualtat d'oportunitats. Tindran lloc del 18 al 21 d'abril, a Barcelona, amb una trobada prèvia el dia 14: l'EdCamp STEAM.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller de creativitat
Del 10 al 11 d'abril, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Programa EmprenJove: el meu negoci a internet
Del 11 d'abril al 16 de maig, Can Muntanyola, Granollers [+info]
Barcelona STEAMConf 2018
Del 14 al 21 d'abril, CosmoCaixa Barcelona [+info]
ITworldEdu 2018
Del 16 al 17 d'abril, Teatre-Auditori Sant Cugat, Sant Cugat del Vallès [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC