Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 d'abril - núm. 696

 
 
Il·lustració d`un noi amb una pancarta-pantalla a la mà
 
Nova formació per a persones dinamitzadores: Participació digital segura
 

L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb la Xarxa Punt TIC, ofereix una formació adreçada a persones formadores que vulguin introduir en les seves activitats conceptes de participació i drets digitals tot seguint pautes de seguretat i privacitat. Inscripció oberta!

 
 
Anunci de la
 
Es busquen bones pràctiques d'integració entre humanitats, ciència i tecnologia
 

El 19 i 20 de novembre de 2018, Barcelona acollirà la "Conferència Internacional sobre Humanitats i Educació Superior: Generant sinergies entre ciència, tecnologia i humanitats". Fins al 22 de juny està oberta la crida per proposar casos d'excel·lència i bones pràctiques per ser presentats durant l'esdeveniment.

 
 
Part de la portada de l`informe
 
Transparència i alfabetització mediàtica, davant la desinformació a Internet
 

Les notícies falses i la desinformació a la xarxa preocupen la Comissió Europea. Per això, a principis d'any va crear un grup d'experts d'alt nivell (HLEG) per assessorar sobre les iniciatives polítiques que es puguin desenvolupar per contrarestar-les. Aquest grup ha publicat un informe.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Programa EmprenJove: el meu negoci a internet

Programa EmprenJove: el meu negoci a Internet

Can Muntanyola organitza una formació adreçada a joves creatius i creatives que vulguin comercialitzar les seves creacions a través d'Internet. Les classes s'iniciaran l'11 d'abril i la inscripció es podrà realitzar fins al dia 3 del mateix mes.

 Taller de creativitat, al Citilab

Taller de creativitat, al Citilab

El Citilab organitza el 10 i 11 d'abril una formació que pretén potenciar la creativitat entre els i les participants. Els convida a aplicar mètodes per desenvolupar la creativitat en l’entorn de treball, sortir de la zona de confort, mantenir una actitud oberta i aplicar tècniques de creativitat. 
 
NOTÍCIES
 

Jornada Espiral 2018: Generant sinergies, obrint camins

Jornada Espiral 2018: Generant sinergies, obrint camins

Mostrar el potencial de l'associació Espiral, de les persones que en formen part i de les propostes i iniciatives que desenvolupen. Aquest és l'objectiu de la Jornada Espiral 2018, que tindrà lloc dissabte 7 d'abril a CaixaForum Barcelona.

 

Instal·lacions del CIFO La Violeta

Formacions TIC 100% subvencionades, al CIFO La Violeta

El CIFO La Violeta de Barcelona ha donat a conèixer la seva oferta formativa per als mesos que van de l'abril al novembre de 2018. Java, Laravel, Angular, Wordpress, CISCO, Windows Server... són algunes de les eines en què es podran formar les persones en procés de cerca de feina.

 
 
 
AGENDA
 
 
Càpsula formativa: "Negoci on-line: aspectes legals bàsics"
5 d'abril, ICAB, Barcelona [+info]
Barcelona STEAMConf 2018
Del 14 al 21 d'abril, CosmoCaixa Barcelona [+info]
ITworldEdu 2018
Del 16 al 17 d'abril, Teatre-Auditori Sant Cugat, Sant Cugat del Vallès [+info]
Congrés Tecnologia i Salut: La transformació digital en les empreses
18 d'abril, Auditori Gas Natural Fenosa, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC