Punt TIC

Setmanari Punt TIC
12 de març - núm. 693

 
 
Entrevista Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital
 
"La figura del dinamitzador social digital té identitat pròpia i s'ha de reconèixer"
 

L'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC entrevista a Pep Oliveras, secretari de l'Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital, presentada el 2017 durant la Jornada de la Internet Social.

 
 
Jordi Puigneró i Jordi William Carnes presenten l`Observatori TIC de Catalunya al MWC18
 
Neix l'Observatori TIC de Catalunya
 

L'ocupació al sector TIC a Catalunya ha crescut un 29% els últims tres anys i arriba als 115.600 treballadors/ores. Suposa, doncs, el 3,5% de la població activa. Són algunes dades que recull l'Observatori TIC de Catalunya, que va ser presentat al Mobile World Congress 2018.

 
 
Imatge de difusió de la Coworking Spain Conference 2018
 
La Coworking Spain Conference tindrà lloc a Madrid, el 17 i 18 de maig
 

Ja es poden comprar les entrades per a l'edició 2018 de la trobada estatal dels espais de coworking. Sota el lema "What's next", la setena edició del Coworking Spain Conference se centrarà en el futur d'aquesta indústria.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Una jove davant de l`ordinador

La Fundación Esplai llança la campanya de sensibilització #ChicasInTech

Pretén inundar les xarxes socials de testimonis de nenes i adolescents que expressin la seva opinió sobre la tecnologia i els rols de gènere que se li atribueixen. L'objectiu és conscienciar sobre la necessitat de promoure les vocacions STEM entre les més joves.Banner de l`ALL DIGITAL Week

Dinamitzadors i dinamitzadores, sumeu-vos a l'ALL DIGITAL Week!

La Get Online Week es transforma enguany en l'ALL DIGITAL Week i tindrà lloc del 19 al 25 de març. Canvia el nom, però no l'objectiu: apropar la tecnologia a tota la ciutadania. Des de l'Oficina de Dinamització considerem que és una oportunitat per als Punt TIC! Us hi sumeu? 
 
NOTÍCIES
 

Cartell de la formació en línia en competències digitals per a dones joves

Formació en competències digitals per a dones joves que busquen feina

La Federación Mujeres Jóvenes, amb seu a Madrid, organitza una formació en competències digitals adreçada a dones de fins a 35 anys en situació d'atur, en recerca de la primera feina o amb feines precàries. S'impartirà en línia, entre abril i setembre, i la inscripció es podrà fer fins al 23 de març.

 

Inscripcions obertes al programa Breakers

El programa Breakers busca joves que vulguin formar-se en disseny i creació digital

S'engega una nova edició del programa Breakers, que ofereix formacions de fabricació digital a joves en situació de vulnerabilitat. Es desenvoluparà a diferents ciutats de l'estat. A Catalunya es faran tres edicions: una a Castelldefels i dues a Barcelona.

 
 
 
AGENDA
 
 
Saló Futura 2018
Del 16 al 17 de març, Fira Montjuïc, Barcelona [+info]
Càpsula formativa: "Advocat: fes la teva millor marca"
20 de març, ICAB, Barcelona [+info]
Campus de videojocs
Del 26 al 29 de març, Edukbits, Figueres [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC